12 / 05 / 2024

vodafone kaynak projesi

vodafone kaynak projesi

Vodafone, önümüzdeki 2 yıl, Vodafone Grubu ’nun Spring (Kaynak) Projesi için Türkiye ’ye ayırdığı yatırım miktarının da eklenmesiyle, toplamda 2 milyar TL’nin üzerinde yatırım yapacak

Yozgat'ta inşa edilecek OSB için 38 milyon TL kaynak!

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'nde inşası planlanan Fuat Oktay Organize Sanayi projesi için bakanlık tarafından 38 milyon 100 bin TL kaynak ayrıldı.

Antalya 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hızla süren Varsak- Zerdalilik arasındaki 25 kilometrelik 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi’nde dün itibariyle ray kaynak işlemine ve katener direk imalatına geçildi.

Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi ödülünü kazandı!

Vodafone Park, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017 organizasyonunda Yılın Projesi seçildi.

Aydın Kasaplar Köyü'ne Türkiye'nin ilk akıllı köy projesi geliyor!

Türkiye’nin ilk akıllı köy projesi Aydın’ın Kasaplar köyünde hayata geçecek. Proje, Yaşar Üniversitesi, Vodafone, Tarım Bilincini Geliştirme Derneği ve Akıllı Tarım Teknolojileri A.Ş. işbirliğinde yürütülecek.

Trabzon Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi onaylandı!

Ortahisar Belediyesi ve Kaymakamlık binaları ile yaşam alanlarını da kapsayan Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi meclisten geçti. Kentsel tasarıma Çimenli mahallesindeki parselin satışa çıkarılmasıyla kaynak sağlandı.

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.

3. Boğaz Köprüsü'nde montaj ve kaynak işlemleri sona erdi!

ICA'nın hayata geçirdiği 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 3. Boğaz Köprüsü'ndeki en ağırı 923 ton olan 59 çelik tabliyeden 29'unun montaj ve kaynak işlemleri sona erdi.

Vodafone Arena 29 Ekim'de açılacak!

Yeni İnönü Stadı projesi Vodafone Arena'da önemli bir eşik geride kaldı. Yeni mabedin kaba inşaatı tamamlandı. Dün inşaatı ziyaret eden Abdullah Gül, "Dünyanın en güzel stadı olacak" dedi.

Kent Bilgi Sistemleri Projesi devam ediyor!

Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Tüzel "Şehirlerde bilgi sistemi oluşturmak amacıyla hazırlanan Kent Bilgi Sistemleri Projesi çalışmaları devam ediyor. Genel müdürlüğümüzün en önemli çalışmalarından olan projeyle büyük bir kaynak tasarrufunu hedefliy

Vodafone Arena için 100 milyon TL'lik anlaşma sağlandı!

Vodafone Arena Stadı'nın inşaatı için kaynak arayışlarını sürdüren Beşiktaş Yönetim Kurulu, sonunda muradına erdi. Siyah beyazlı kulüp, Aktifbank ile 100 milyon TL'lik kredi anlaşması imzaladı.

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli'de 4 farklı ödeme seçeneği, 0 faizle!

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli projesi kapsamında yer alan konut seçenekleri için 4 farklı ödeme seçeneği uygulanıyor. Bu ödeme seçenekleri arasında faiz uygulanmadan vadelendirme de bulunuyor.

Yeşilyol projesine 8 milyon TL kaynak ayrıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz'deki yaylaları bir birine bağlayacak olan Yeşilyol Projesi kapsamında yatırımlara başladı. Bu kapsamda finansman için 8 milyon TL (trilyon) kaynak ayrıldı.

Hayat Sultanbeyli Rezidans projesi!

Kaynak Yapı tarafından inşa edilen Hayat Sultanbeyli Rezidans projesi içerisinde; yüzme havuzu, güvenlik, kapalı otopark, kafeler, spor alanları gibi sosyal olanaklar sunuluyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor...

vodafone kaynak projesi Haberi

vodafone kaynak projesi


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Türkiye’nin ikinci büyük mobil iletişim şirketi olduğunu vurgulayarak, “Önümüzdeki 2 yıl, Vodafone Grubu’nun Spring (Kaynak) Projesi için Türkiye’ye ayırdığı yatırım miktarının da eklenmesiyle, Türkiye’ye toplamda 2 milyar TL’nin üzerinde yatırım yapılacak” dedi. 


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, gazetecilerle bir araya geldiği Vodafone iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Vodafone Türkiye’nin, BTK tanımına göre 20 milyon abonesi, 2013-14 mali yılında 6,4 milyar TL’ye ulaşan toplam gelirleri ve yüzde 33.4’e çıkan mobil gelir pazar payı ile Türkiye’nin ikinci büyük mobil iletişim şirketi olduğunu vurguladı. 


"Hedefimiz Türkiye’nin uçtan uca dijital kalkınmasını sağlamak"


Vodafone Türkiye tarafından Kasım 2013'te ilan edilen "Dijital Dönüşüm Hareketi" kapsamında, hedeflerinin Türkiye’nin uçtan uca dijital kalkınmasını sağmaktan geçtiğini ifade eden Süel, Dijital Dönüşüm...