18 / 05 / 2024

volkan canalioğlu trabzon kentsel dönüşüm projeleri

volkan canalioğlu trabzon kentsel dönüşüm projeleri

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, Trabzon’ da gerçekleştirilecek yerinde kentsel yenilemeyle hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini ve mahalle kültürünün yaşatılacağını anlattı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Trabzon Şehir Hastanesi işte bu tarihte açılacak! Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Trabzon Şehir Hastanesi'nin 26 Şubat 2025 tarihinde Trabzon'un ve Türkiye'nin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

Nfc Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfc Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Okan Volkan Cevahiroğlu ve Volkan Cevahiroğlu ortaklığında kuruldu.

Trabzon'da yeni konut yatırımı hızlanmalı!

Trabzon’da 21 senedir faaliyette bulunan Saral Gayrimenkul’un sahibi Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Sektörü değerlendiren Semih Sarıalioğlu, Trabzon'da konut yatırımı için imkanların ve fırsatların artış gösterdiğini dile getirdi.

Denizli'de inşaat kazası: 1 yaralı! 

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi Volkan Piroğlu, iskeleden düştü. Yaralanan Piroğlu kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. 

Trabzon Tarihi Kundupoğlu Konağı'nın restorasyonu tamamlanıyor!

Trabzon'da sivil mimarinin en eski örneklerinden olan Kundupoğlu Konağı restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

Murat Zorluoğlu: Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık" dedi.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi 2020'de açılacak!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatını 2020 yılı ortalarında tamamlayacaklarını açıkladı.

Trabzon'da risk taşıyan binalar tespit edilecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Trabzon'daki tüm ana dere vadilerinde risk taşıyan binaları bir ay içinde tespit edeceğiz. Bunları risk gruplarına göre ayıracağız ve en acillerinden başlayarak yıkacağız." diye konuştu.

Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandığını müjdeledi.

Trabzon'a 53 bin 500 metre imar yolu yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a 5 yılda 53 bin 600 metre imar yolu yapıldığını açıkladı.

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Mustafa Volkan Esatoğlu tarafından kuruldu.

volkan canalioğlu trabzon kentsel dönüşüm projeleri Haberi

volkan canalioğlu trabzon kentsel dönüşüm projeleri


CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, "Zağnos vadisinde yaptığımız kentsel dönüşümde devleti koruduk ve hiçbir vatandaşımızı mağdur etmedik" dedi.


Canalioğlu, Çömlekçi Mahallesinde kamulaştırma nedeniyle mağdur edilen vatandaşlarla bir araya geldi. Canalioğlu, Trabzon’da gerçekleştirilecek yerinde kentsel yenilemeyle hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini ve mahalle kültürünün yaşatılacağını anlattı.


CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, kentsel dönüşüm mağduru olduklarını ifade eden halkın sorunlarını dinledi. Trabzon Büyükşehir Belediyesini kazandıklarında Çömlekçi Mahallesindeki kentsel dönüşümü vatandaşlarla birlikte gerçekleştireceklerini belirten Canalioğlu, şöyle konuştu: “Zağnos vadisinde yaptığımız kentsel dönüşümde devleti koruduk ve hiçbir vatandaşımızı mağdur etmedik. Kentsel dönüşümü sizlerin istekleri doğrultusunda yapacağız. Beş ev yıkıp da 10 ev yıktık diye açıklama yapanlara ve sizleri mağdur edenlere en iyi cevabı 30 Mart’ta sandıkta...