05 / 05 / 2024

Volkswagen yatırımı ertelendi mi

Volkswagen yatırımı ertelendi mi

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay yaptığı açıklamada, "Volkswagen, şu anda Türkiye yatırımını durdurmuş durumda değil. Bunu net bir şekilde ortaya koyalım. VW yatırımı devam edecek" dedi.

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Rıza Tuna Turagay: Volkswagen yatırımı devam edecek!

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay yaptığı açıklamada, "Volkswagen, şu anda Türkiye yatırımını durdurmuş durumda değil. Bunu net bir şekilde ortaya koyalım. VW yatırımı devam edecek" dedi.

Volkswagen Manisa’ya yatırım kararı aldı!

Remax 7Tepe’den Mert Başaran Volkswagen’in Manisa’daki yatırım kararını yorumladı. Peki Volkswagen’in yatırım kararını nasıl okumak lazım?

Volkswagen'in yatırımı, diğer yabancı yatırımları da tetikleyecektir!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Volkswagen'in (VW) Türkiye'ye yatırım yapacak olmasının çok önemli olduğunu söyleyerek, "Bu, diğer yabancı yatırımları da tetikleyecektir" dedi.

Doğuş Otomotiv, Bursa'ya arsa dahil 80 milyon TL'lik yatırım yaptı!

Son dönemde üretim konusunda adı sık sık gündeme gelen Volkswagen'i Türkiye'de temsil eden Doğuş Otomotiv'in Yönetim Kurulu Başkanı, "Türkiye'de üretim yapmak bizim işimiz değil. Ama otomotive 6-7 yıl içinde 300 milyon dolarlık yatırım yaptık" dedi

Harmoni Yatırım iflasını erteliyor

Bodrum 3. Asliye Hukuk Mahkemesi"nde görülen Harmoni Yatırım iflası davası ertelendi. Alacaklıların, itiraz etmek ve davaya katılmak isteyenlerin ilandan itibaren 15 gün içinde mahkemeye başvurması gerekiyor

Dati Yatırım'ın ParkMarine projesi 15 Eylül'de açılacak

Dati Yatırım Holding tarafından Ataköy Marina'da yapılacak ParkMarine projesinin 15 Eylül'de açılması planlanıyor

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Volkswagen yatırımı ertelendi mi Haberi

Volkswagen yatırımı ertelendi mi

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve PwC Türkiye iş birliği ile hazırlanan "Türkiye'nin Kuşak ve Yol Girişimi'nde Konumlandırılması" başlıklı raporun sonuçları, İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıda açıklandı.

Toplantıda konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, "Türkiye'nin Kuşak ve Yol Girişimi'nde Konumlandırılması" raporundan devletin ilgili kurumlarının azami ölçüde faydalanması gerektiğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kuşak ve Yol Girişimi projesinin, dünya ticaretinin yönünü değiştiren çok önemli bir adım olduğunu belirten Turagay, "Dünya ticaret hacmi 19,7 trilyon dolar, Çin'in toplam ihracatı 2,5 trilyon dolar, ithalatı ise 2,1 trilyon dolar. Çin, dünyanın en büyük ihracatçı ülkesi, aynı zamanda ithalatta ABD'den sonra dünyanın en büyük ikinci ithalatçısı konumunda. Çin, çok büyük bir ekonomik güç olarak hızla ilerliyor. Çin'in 2000'li yıllarda büyümesi 14,2'lere çıkmıştı. Yine aynı yıllarda...