02 / 05 / 2024

Waleed M S E A Altabtabae

Waleed M S E A Altabtabae

Al Diyar İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Waleed M S E A Altabtabae, Mohammad H Y A M SH Alkandari, Alaattin Dalar tarafından kuruldu.

TANAP boru hattı alım sözleşmesi imzalandı!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ana boru hattı alım sözleşmesi imza töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu projenin bir barış projesi olduğunu ve hat üzerindeki ülkelerle dostlukları pekiştireceğini söyledi...

1950 yılında Mısır Çarşısı'nda bir dükkanın yıllık kirası 1.980 liraymış!

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1950 yılında Yeni Cami Külliyesinin içerisinde yer alan Mısır Çarşısı'nda iki dükkan kiraya verilecekmiş. Dükkanların yıllık kirası elli bir altın parasına bin 980 liraya kiraya verilecekmiş.

Taşel Yapı Isı Yalıtım Söve Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşel Yapı Isı Yalıtım Söve Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihal Demirel, Remziye Taşdelen tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de kuruldu.

Karşıyaka'da yıkım sırasında 3 dairenin duvarı delindi!

KARŞIYAKA'DA kentsel dönüşüm kapsamında bir müteahittlik firması tarafından 5 katlı apartmanın kepçeyle yıkılması sırasında, faciadan adeta kıl payı dönüldü. Yıkım sırasında 3 dairenin duvarı delindi...

Miras paylaşım sözleşmesi örneği!

Mirasın mirasçılar arasında ne şekilde paylaşılacağını içeren bir sözleşmeye miras taksim sözleşmesi deniyor. Bu sözleşme tapuda ya da noterde yapılabiliyor. İşte, miras paylaşım sözleşmesi örneği!

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Asansör bakım yönetmeliği gereğince, asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorunda oluyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm sözleşmesi örneği!

Kentsel dönüşümde yıkılan riskli yapı maliklerinin yapıyı yeniden inşa etmeye karar vermeleri halinde müteahhit seçmeleri ve müteahhit ile sözleşme yapmaları gerekiyor. Peki sözleşme nasıl hazırlanır? İşte kentsel dönüşüm sözleşmesi örneği..

1945 yılına Mısır Çarşısı'nda bir dükkanın yıllık kirası bin 200 liraymış!

1945 yılında Mısır Çarşısı'nda 77 numaralı dükkan İstanbul Belediyesi tarafından kiraya verilecekmiş. Bugün binlerce liranın aksine 1945 yılında senelik kirası 38 altın parasına, bin 200 liraya kiralanabiliyormuş.

AKG Gazbeton, Kentsel Dönüşüm Sürecinde Bina Yenileme konferansı düzenliyor!

Türkiye ’ nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, “Kentsel Dönüşüm Sürecinde Bina Yenileme” konferansında sektör temsilcilerini 11 Eylül 2014 tarihinde bir araya getiriyor...

Kentsel dönüşümde kira yardımı süresi!

Kentsel dönüşümde hak sahiplerine geçici konut veya işyeri tahsisi yapılamaması halinde kira yardımı yapılıyor. Peki kentsel dönüşümde kira yardımı süresi ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira yardım süreleri...

Trabzon’da kentsel dönüşüm sürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yaptığı toplantı hakkında bilgi verdi. Trabzon ’ da kentsel dönüşüm sürüyor...

Kartal'da kentsel dönüşüm sürüyor!

Kartal'da kentsel dönüşüm sürüyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden biri olan Kartal'ın "Deprem ve Yerinde Dönüşüm" çalışmalarına dün İstanbul Kartal Kordonboyu Mahallesi Gürsel Caddesinde bulunan evlerde eklendi.

Waleed M S E A Altabtabae Haberi

Waleed M S E A Altabtabae
Al Diyar İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Waleed M S E A Altabtabae, Mohammad H Y A M SH Alkandari, Alaattin Dalar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Al Diyar İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde...