08 / 07 / 2024

Walid Hassan Mohammed Ahmed

Walid Hassan Mohammed Ahmed

Almedine Gayrimenkul İthalat İhracat İnşaat ve Yatırım Limited Şirketi, Ahmed Rafık Khalil Sahyon ve Walid Hassan Mohammed Ahmed tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd M. Mujahıd ve Mehasın A. Baharmooth ortaklığında kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Alı M.H.Hassan, Anwar Mohammed Hassan ve Omar Mohamed Hassan ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesindeki konutlar teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı ve Pakistan Baitussalam Derneği işbirliğiyle İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesinde savaş mağduru aileler için inşa ettirilen kalıcı konutlar gerçekleştirilen törenle teslim edildi

İpekyolu Grup Otomotiv ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İpekyolu Grup Otomotiv ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Ayad Mohammed Alsayagh tarafından kuruldu.

Yeşil Dünya Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Dünya Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Bagaber, Hasan Ahmed Habaa, Attas Hassan Al Attas, Jumah Abkar Nasser ve Mohammed Bakharash ortaklığında kuruldu. 

Hassan Proje ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hassan Proje ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hasan Sarı ve Ayşegül Sarı ortaklığında kuruldu.

Almuhet Gayrimenkul Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almuhet Gayrimenkul Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 300 bin TL sermeye bedeli ile Mohammed Issa tarafından kuruldu.

Slm Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Slm Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 3 milyon 300 bin TL sermaye ile bugün S. Mohammed A A Al- Mohannadı imzasıyla kuruldu.

S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün M. F. Hassanın İbrahim ve S. M. Salah İbrahim imzasıyla kuruldu.

Walid Hassan Mohammed Ahmed Haberi

Walid Hassan Mohammed Ahmed

Almedine Gayrimenkul İthalat İhracat İnşaat ve Yatırım Limited Şirketi, Ahmed Rafık Khalil Sahyon ve Walid Hassan Mohammed Ahmed tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu. Almedine Gayrimenkul İthalat İhracat İnşaat ve Yatırım Limited Şirketi iş konusu;her türlü emlak her türlü gayrimenkul özellikle siteler plazalar marketler almak satmak satın almak kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Almedine Gayrimenkul İthalat İhracat İnşaat ve Yatırım Limited Şirketi adres: Fatih, Molla Gürani Mahallesi, T. Özal Millet Caddesi, Mirkelampalas Apartmanı,...