30 / 04 / 2024

Warren Buffett komşudan adamı aldı

Warren Buffett komşudan adamı aldı

Warren Buffett ile emlak simsarı Alessandro Proto, Atina yakınlarında bulunan Agios Thomas adlı adayı 15 milyon Euro`ya satın aldı.

1 milyon TL’nin faizi son 1 ayda dolardan az kazandırdı! Peki 1 milyon lirayı nereye yatırmalı?

Mevduat faizlerindeki artış nedeniyle son dönemde yatırımcılar için faiz getirisi cazip hale geldi. 70 bin takipçili Taban yiyen Buffett isimli sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL’nin faiz getirisinin son bir ayda doların gerisinde kaldığını söyledi. Vatandaş “Ne yapalım? dedi.

Warren Buffet tarzı Türkiye'de niçin başarılı olmaz?

Amerikalı iş insanı Warren Edward Buffett, Berkshire Hathaway yatırım şirketinin CEO'su ve en büyük hissedarıdır. Küçük yaşta yatırım yapmaya başlayan Buffett'in tarzı Türkiye'de başarılı olur mu? İşte detaylar...

Warren Buffett Türkiye'de yaşasaydı uzun vadeli yatırımcı olur muydu?

Finansal Muhbir Ahmed Gürkan, X sosyal medya hesabından "Warren Buffett Türkiye'de yaşasaydı uzun vadeli yatırımcı olur muydu?" sorusunu yanıtladı ve konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte Ahmed Gürkan'ın o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Warren Buffet ilk paranızı kazanmak için 3 basit kuralı verdi!

Para konusunda inanılmaz yetenekli olan Buffett, ilk paranızı kazanmak için 3 basit kuralı verdi! İşte o üç kural...

Dünyanın en ünlü zenginleri bunlara yatırım yapıyor! Bill Gates, Warren Buffet, Jim Rogers servetlerini nasıl katlıyor?

Resesyon endişeleri piyasalarda sarsıntılara neden olurken, ünlü zenginler finansal çalkantıdan daha az etkilenmek amacıyla farklı araçlara yöneliyor. İşte ünlü milyarderler Bill Gates, Warren Buffet ve Jim Rogers'ın favori yatırımlarının ayrıntıları...

Elon Musk kaybetti! Artık ilk sırada değil…

Dünya çapında elektrikli araçlar denilince ilk sıradaki unvanını koruyan Tesla tahtını Çin merkezli BYD şirketine kaptırdı. Warren Buffett tarafından desteklenen Çin merkezli BYD şirketi 2022 yılının ilk yarısında Elon Musk’ın şirketi Tesla’yı geçerek en fazla otomobil satan şirket oldu.

Warren Buffet'tan zenginliğin 13 kuralı!

Dünyanın en zengin insanı olarak tanınan Warren BUffet kimdir? Peki Warren Buffet'dan zenginliğin 13 kuralı nedir? Detaylar haberimizde...

ABD'li Senatör'den kripto para açıklaması!

ABD`de Demokrat Senatörü Elizabeth Warren,  kripto paraların finansal eşitliği sağlayabilecek bir borsa olmadığını dile getirdi.

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile John Coulter, Ann Jones tarafından kuruldu.

Milyarder yatırımcı paylaştı! Elon Musk öne çıkardı!

Milyarder yatırımcı Karen Buffett'ın paylaşmış olduğu "Bulabildiğiniz kadar çok coin bulun ve bunu hızlı yapın" tweetini milyarder iş adamı Elon Musk kendi hesabında paylaştı.

Warren Buffett 15 milyon euro'ya Yunan adası aldı!

Warren Buffett ile emlak simsarı Alessandro Proto, Atina yakınlarında bulunan Agios Thomas adlı adayı 15 milyon Euro`ya satın aldı.

Warren Buffett 15 milyon Euro'ya ada satın aldı!

Warren Buffett ile emlak simsarı Alessandro Proto, Atina yakınlarında bulunan Agios Thomas adlı adayı 15 milyon Euro`ya satın aldı.

Duracell satılıyor!

Dünyanın en ünlü yatırımcılarından Warren Buffett, satın almayla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, "Duracell beni her zaman etkilemiştir, hem tüketici hem de uzun vadeli hissedar olarak" dedi.

Warren Buffett komşudan adamı aldı Haberi

Warren Buffett komşudan adamı aldı

Dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Warren Buffett da Yunanistan'da ada alan ünlüler kervanına katıldı. Johnny Depp ve Brad Pitt, Angelina Jolie çiftinden sonra Warren Buffett'ın da Yunanistan'da ada aldığı bildirildi.



DEĞERİ 15 MİLYON EURO

Newsweek'te yer alan habere göre, Warren Buffett ile emlak simsarı Alessandro Proto, Atina yakınlarında bulunan Agios Thomas adlı adayı 15 milyon Euro'ya satın aldı. 


Geçtiğimiz günlerde Amerikalı ünlü oyuncu Johnny Depp, Ege’de Patmos-Lipsi-Arki adaları arasında bulunan 54 dönümlük ıssız Strogilo adlı ıssız adayı satın almıştı. Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti ise İyon Denizi’nde (Yunanistan-İtalya arasında) Gea Sofia adlı adayı...