15 / 05 / 2024

Washington haberleri

Washington haberleri

ABD Washington'da inşaat halindeki bina çöktü. Binanın çökme nedeninin henüz bilinmediği belirtildi...

Washington'daki heyelanda son durum!

ABD' nin kuzeybatısındaki Washington eyaletinde bir hafta önce meydana gelen heyelanın ardından dört kişinin daha cesedinin bulunduğu ve ölü sayısının ise 21' e yükseldiği bildirildi.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Daha iyi bir bina yönetmeliği Maraş'taki depremin etkisini azaltır mıydı? Washington Post'tan deprem analizi!

Dünyanın onlarca ülkesinden Türkiye'ye yardım ekipleri ve erzak yollanırken; ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post tarafından yapılan geniş çaplı analizde depremin neden bu kadar ölümcül olduğu bir bir sıralandı. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Washington'da inşaat halindeki bina çöktü!

ABD Washington'da inşaat halindeki bina çöktü. Binanın çökme nedeninin henüz bilinmediği belirtildi...

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Washington Kongre Merkezi hastane oluyor!

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), başkent Washington DC'de yer alan Washington Kongre Merkezi'ni hastaneye çeviriyor.

TAV, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'nın yeni yolcu salonunu işletecek! 

TAV Havalimanları Holding A.Ş.'ye Metropolitan Washington Airports Authority tarafından, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı yeni Yolcu Salonu işletme hakkı imtiyazı verildi...

Elon Musk, Washington'un altını kazmak için onay aldı!

İş adamı Elon Musk'ın şirketi Boring Company, New York ile Washington arasına yapılması planlanan hyperloop tünelleri için hükümetten onay alındı...

Washington'da okul servisinden ev yapıldı!

Washington'da yaşayan çift ev kiralarından bıkıp okul servisini kendi evleri yaptı. Çift, eski otobüsü kısa sürede 3 çocuklarıyla birlikte yaşayacakları bir eve çevirdi.

FETÖ Washington’da ihanet üssü kuruyor!

Fetullah Gülen’i iade etmeyen ABD, örgüte yeni bir ihanet üssü kurması için Washington’da bulunan 200 dönümlük arazi sattı. Dev bir kampüsün yapılacağı arazide Türkiye’den kaçan FETÖ’cüler burada barınacak.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli açıldı!

ABD başkan adayı Donald Trump'ın Washington'ın merkezindeki lüks oteli protestocular eşliğinde müşterilerine kapılarını açtı. Geceliği şu anda 806 dolardan başlayan otel, 200 milyon dolara mal oldu. Otelin açılışı nedeniyle Trump karşıtları gösteri düzenledi.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli açıldı!

ABD başkan adayı Trump'ın Washington'da geceliği 806 dolardan başlayan oteli, 200 milyon dolara mal oldu. Otelin açılışı nedeniyle Trump karşıtları gösteri düzenledi.

Washington haberleri Haberi

Washington haberleri

ABD Washington'da inşaat halinde olan bir bina çöktü. Washington İtfaiyesi tarafından yapılan açıklamada, inşaat durumundaolan bir binanın çöktüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ABD'nin başkenti Washington'daki binanın çökme sebebinin henüz bilinmediği bildirilen açıklamada, çöken binanın enkazında kalan 1 kişinin kurtarıldığı, çok sayıda kişinin ise yaşanan olayda yaralandığı bildirildi.

Olayla ilgili olarak alınan yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle binayla bitişik durumda olan iki bina da tahliye edildi.

- Florida'da 13 katlı bina çökmüştü

ABD'deki Miami Beach’ın kuzeyinde yer alan  Surfside yerleşkesinde, 24 Haziran 2021 tarihinde 13 katlı 270 konutluk lüks kondo binası çökmüştü.

Lüks kondo binasının enkazından şimdiye kadar 2'si çocuk toplamda 18 kişinin cansız bedeni çıkarılırken, enkaz altında şu an için toplam 145 kişi olduğu bildiriliyor.

ABD'de felaket! Florida'da 12 katlı bina...