30 / 04 / 2024

Watergarden İstanbul hande yener konser

Watergarden İstanbul hande yener konser

Yeme-içme ve eğlence anlayışına farklı bir soluk getiren Watergarden İstanbul, konser maratonunu Hande Yener ile başlatıyor.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Instagram'dan en çok para kazanan ünlüler belli oldu! Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasından en çok para kazanan ünlüler belli oldu. Peki, Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Hande Tibuk Kimdir? Hande Tibuk nerede doğdu?

Hande Tibuk kimdir? Hande Tibuk’in mesleği nedir? Hande Tibuk eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hande Erçel X Atasay kapsül koleksiyonu pırlanta küpe fiyatları ne kadar? İşte 8 eylül 2022 fiyat listesi

Binlerce kadın Atasay Hande Erçel Kapsül fiyat listesini merak ediyor. Küpe almak isteyenler özellikle bu koleksiyondan tercih ediyor. Peki Atasay Hande Erçel Kapsül koleksiyon küpe fiyatları ne kadar? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hande Güner tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Hande Erçel Beykoz'daki villasını dekore ettirdi!

Dizi ve reklamlardan elde ettiği tüm kazancı gayrimenkule yatıran güzel oyuncu Hande Erçel, Beykoz'daki villasını dekore ettirdi Erçel Instagram üzerinden reklam paylaşımı yaparak Beykoz'daki villasının dekorasyonunu bedavaya getirdi. 

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Sermet Topönder tarafından kuruldu.

Hande Erçel 10 milyon TL'ye cam ev satın aldı!

Şu sıralar Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel, tamamı cam ağırlıklı 2 katlı lüks villa satın aldı. Erçel lüks villa için 10 milyon TL ödedi.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Watergarden İstanbul hande yener konser Haberi

Watergarden İstanbul hande yener konser

Ziylan Gayrimenkul’un yatırımı Watergarden İstanbul “Hayata Yepyeni Bir Tat” sloganı ve sıra dışı tarzı ile yeme-içme ve eğlence merkezi olarak bir ilke imza attı. Yeme-içme sektörünün en önemli markalarını bünyesinde bulunduran Watergarden İstanbul, farkını konuşturuyor ve açılışını Hande Yener konseriyle kutluyor.


Son çıkış şarkısı ‘Deli Bile’ ile müzik listelerini alt üst eden Hande Yener, bu akşam saat 19.30’da Watergarden İstanbul’da sahne almaya hazırlanıyor. Muhteşem sahne performansı, geçmişten günümüze en sevilen şarkıları ve tabii ki bitmek bilmeyen sürprizleriyle Hande Yener Watergarden İstanbul’da unutulmaz bir geceye imza atacak.


Sürpriz etkinlikler, göz kamaştıran su, ateş, lazer, ışık ve havai fişek gösterileriyle renklendirilecek bu özel geceye tüm İstanbul halkı da...