28 / 04 / 2024

We Haliç nerede

We Haliç nerede

Geçtiğimiz yıllarda, İstanbul'un çeşitli ilçeleri için uluslararası mimari ve kentsel planlama ofislerinde master planlar çalışılmıştı. Kentsel dönüşüm içinde en büyük ölçeğe sahip ilçelerden biri bildiğiniz gibi Gaziosmanpaşa. 

WE Haliç Gaziosmanpaşa'da tersine göç başlattı!

TOKİ ve Emlak Konut’un en büyük müteahhit firmalarından biri olan Ilgın İnşaat, Türkiye’nin ilk master planlı kentsel dönüşüm projesi WE Haliç ile Gaziosmanpaşa’nın sosyo- kültürel dönüşüme katkı sağlıyor.

We Ilgın Haliç fiyat listesi 2017!

Haliç'in en büyük konut projesi olan We Haliç'te 7 Tepeli İstanbul'a 7 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Proje 1.057 daireden meydana geliyor. İşte We Ilgın Haliç fiyat listesi 2017...

We Haliç'te satışlar 10 günde yüzde 40'a ulaştı!

Ilgın İnşaat ile Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile inşa edilen WE Haliç'te satış rakamları 10 günde yüzde 40’a ulaştı..

We Haliç projesi!

4 Ekim Salı günü temel töreni gerçekleşecek olan We Haliç projesi kentsel dönüşüm projesi inşa edilecek. Proje Ilgın İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ We Haliç'in ilk etabında sona yaklaşıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen KİPTAŞ We Haliç projesinin ilk etabında sona yaklaşıldı. 

Rams City Haliç nerede? Rams City Haliç fiyat listesi!

Rams City Haliç nerede sorusunun yanıtı ve Rams City Haliç fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 46'ya ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 44'e ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç'te malzeme seçimi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt çalışmaları devam eden We Haliç projesinde malzeme seçiminin yapıldığını dile getirdi.

KİPTAŞ We Haliç'te geoteknik çalışmalar başladı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde ince imalat ve geoteknik çalışmalar başladı.

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 40'a ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde zemin güçlendirmeleri yapılıyor!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede zemin güçlendirme çalışmaları yapılıyor. 

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen ve olaylı proje olarak bilinen We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde son durum!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen olaylı projelerden olan We Haliç projesinde çalışmalar hızlandı. Projede zemin güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen olaylı projelerden olan We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmiyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde inşaat hızlandı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'te çalışmalar hızla tamamlanıyor. Projede betorname ve kaba imalat çalışmalarında sona gelindi....

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği, olaylarla bilinen proje We Haliç'teki çalışmalar hız kesmiyor. Peki We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

We Haliç nerede Haberi

We Haliç nerede

Habertürk Gazetesi'nden Esin Tümer'in haberine göre, Ilgın İnşaat'ın Gaziosmanpaşa Belediyesi işbirliğinde, kentsel dönüşüm içinde hayata geçirdiği ilk markalı konut projesi We Haliç, Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij cadde ilan edilen İslambey Caddesi'nde yer alıyor.

TESLİMLER 2020 YILINDA
Tüm unsurlarıyla uluslararası çevre dostu bina özelliklerine sahip yeşil bir mahalle olarak dikkat çeken proje, bu yönüyle Türkiye'de bir ilke imza atıyor. Yaklaşık 58 bin 500 metrekarelik alanda, bin 57 konut ve 27 ticari alan olmak üzere bin 84 bağımsız bölümden oluşan proje, çevreye karşı duyarlılığını uluslararası Leed ND Gold sertifikası ile denetime sunmuş. Yaklaşık 25 bin metrekare yeşil alanı, çarşısı, 65 derslikli okulu, 2 bin 500 kişilik camisi ile devasa bir mahalle olarak tanımlanıyor.
 
Projenin 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor. We Haliç...