30 / 04 / 2024

Wilo pompaları

Wilo pompaları

Turizm sektöründe hizmet veren firmalar ile satınalma ve teknik müdürleri bir araya getiren buluşmada, Wilo standında sergilenen “Emuport”, “Stratos Giga”, “Stratos” ve “Yonos Maxo” ürünleri katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Honda ve Toyota milyonlarca aracı geri çağırdığını duyurdu...

Parça imalatçısı Denso Corp'un üretimi kusurlu yakıt pompaları nedeninden dolayı  küresel düzeyde 14,5 milyon araç geri çağrıldı. İşte haberin detayları...

Akaryakıt istasyonlarında son dakika değişikliği! Akaryakıt alan araçlara takılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Akaryakıt istasyonlarına, akaryakıt alan araçların bilgisini aktaran taşıt tanıma okuyucu sistemini, 2024 yılının sonuna kadar en az bir pompalarına taktırma zorunluluğu geldi. İşte ayrıntılar...

Isı pompasıyla doğalgaz faturaları düşecek! İşte ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi!

Rusya ve Ukrayna savaşının ardından pek çok ülke Rus gazına olan bağımlılıklarını sorgulamaya ve doğalgaz yerine ne kullanabileceklerini araştırmaya başladı. Bu duruma alternatif ısı pompaları olabilir mi? Peki ısı pompası nedir, fiyatları ne kadar? İşte ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi...

Doğal gazın alternatifi: Isı pompaları

Rusya ve Ukrayna arasında 24 Şubat 2022 Perşembe günü patlak veren savaş Avrupa Birliği ülkelerini Rusya'nın doğal gazına bağımlılıktan kurtulmaya yönelik adımlar atmaya sevk etti.

Wilo akıllı şehirlere akıllı çözümler sunuyor!

İnternet teknolojisinin gelişmesi ile birlikte ortaya çıkan akıllı şehirler yaşam standartları geliştirmesi açıcısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Wilo  Ar-Ge yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Vergi kaçakçılarına göz açtırılmadı!

Gelir İdaresi Başkanlığınca, 2019'da akaryakıt pompalarına bağlı ödeme kaydedici cihazlara yönelik akaryakıt istasyonlarına 39 bin 373 denetim yapıldı, kesilen ceza tutarı 7,4 milyon lira oldu.

Konutlarda ısı pompası kullanmak için 10 neden!

Isı Pompalar, yenilenebilir enerji kullanılarak, ısıtma-soğutma-sıcak su elde etmek için en verimli sistem ve doğalgaz ithalatının bağımlılığından kurtulmak, cari açığı azaltmak için yenilenebilir bir teknolojisidir...

Bozdemir Beton Pompaları Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdemir Beton Pompaları Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Şahin tarafından kuruldu.

Cesur Beton Pompaları Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Beton Pompaları Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Bahadır Şahin ve Cesur Yılkın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Daikin Altherma, ısı pompalarında teknoloji lideri oldu!

Geliştirdiği çevreci ürün ve çözümlerle iklimlendirme sektörüne yön veren Daikin’in, dünyanın en çok tercih edilen ısı pompası Altherma 10. yaşını kutluyor.

Tasarruf etmek isteyenler Daikin Altherma'yı tercih ediyor!

İklimlendirme sektörüne kattığı çevreci ürün ve çözümlerle rakiplerinden ayrışan Daikin’in, Eurovent ve EHPA (Avrupa Isı Pompası Birliği) kalite sertifikalı Altherma ısı pompaları kullandıkça kazandırıyor.

GAMA, Beton 2016 Fuarı'na katılacak!

GAMA Ticaret ve Turizm A.Ş, "Beton 2016 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı"nda dünyanın en önde gelen beton ve kaldırma ekipmanları üreticisi olan Zoomlion ile yeni nesil beton pompalarını sergileyecek.

Kırıkkale keskin'de su kesintisi sürüyor!

Su şebekeleri ve depolardaki pompaların yenilenmesinden dolayı ilçede su sıkıntısı yaşanıyor. Kot seviyesi düşük aşağı mahallelere su verilirken, yukarı mahalleler 20 günden fazladır susuz...

Wilo pompaları Haberi

Wilo pompaları

Turizm sektöründe hizmet veren firmalar ile satınalma ve teknik müdürleri bir araya getiren buluşmada, Wilo standında sergilenen “Emuport”, “Stratos Giga”, “Stratos” ve “Yonos Maxo” ürünleri katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.


Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği tarafından organize edilen, sponsorları arasında Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin de bulunduğu “2. Satınalma, Gastronomi ve Teknik Sektör Buluşması” Antalya’da yapıldı. Belek Maritim Pine Beach Resort Hotel’de gerçekleşen toplantı, turizm sektöründe hizmet veren firmalar ile satınalma ve teknik müdürlerini bir araya getirdi.


Türkiye ekonomisinin önemli kollarından birini oluşturan turizm sektörünün masaya yatırıldığı toplantıya, turizm sektörüne ürün tedarik eden çok sayıda firma katıldı. Fuaye alanında gerçekleştirilen ürün sergilemelerinde, katılımcılar tarafından en çok ziyaret edilen firmaların başında ise buluşmaya ilk kez katılan Wilo yer aldı.


Wilo standına gelen...