12 / 05 / 2024

windowist tower ofisler

windowist tower ofisler

Windowist Tower'da kısa süreli ofis hizmeti ile ofisleri günlük, haftalık şekilde kiralayabiliyor, profesyonel bir ortamda çalışmalarınızı sürdürebiliyorsunuz...

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi'ndeki Spine Tower'da yer alan 8 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 15 milyon 650 bin TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Ankara'nın büyük firmaları Regnum Sky Tower’da buluşuyor!

Ankara iş dünyası apartmandan bozma ofisler ve niteliksiz iş merkezlerinden kurtulurken, Başkent’in en önemli firmaları Regnum kalitesi ile Konya Yolu’nda hizmete başlayan 156 metre yükseklikteki Regnum Sky Tower’da buluşuyor.

Windowist Tower ofislerini sağlık standartlarına uygun tasarlıyor!

Maslak Bölgesi’nde dünya standartlarına uygun hazır ofis konseptiyle hizmet veren Windowist Tower Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nesrin Işıkal, “Önce insan sağlığı” diyerek yola çıktıklarını belirtti.

Windowist Tower girişimcileri zirveye taşıyacak!

Windowist Tower, en üst kalitede sunduğu hazır ofis ve toplantı salonu hizmetleri ile kısa zamanda iş hayatının prestij ve buluşma noktası haline geldi. Kule, şimdi de girişimcileri zirveye taşımaya hazırlanıyor.

Windowist Tower 26 katlı tek bloktan oluşuyor!

Windowist Tower, klasik ofis kiralaması için yatırım yapmak istemeyenler ile birlikte yeni iş kuran girişimcilere, ofisi İstanbul dışında bulunan yerli ve yabancı iş adamlarına hizmet sunuyor..

Windowist Tower hazır ofis sistemiyle buluşturuyor!

KLASİK ofis anlayışını değiştiren hazır ofis sistemi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Maslak'taki 26 katlı Windowist Tower'da bulunan ofisler yeşil bina Özelliği ile dikkat çekiyor.

Windowist Tower hazır ofis hizmetleriyle yurtdışına açılacak!

İstanbul'da 5 yıldızlı otelden oda kiralar gibi ofis hizmeti veren Windowist Tower, 2014 yılında yüzde 30 büyüdü.

Highlife Tower'ın inşaatı bu yıl içinde başlıyor!

İnşaat çalışmalarının 2015 yılı içinde başlayacağı Folkart Highlife Tower 375 metre yüksekliğe sahip olacak. 550 milyon yatırım bedeline sahip olan 85 katlı kulede ofisler, daireler ve alışveriş merkezi yer alacak...

Regnum Sky Tower'da ofisler 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek!

"Iş ve yaşam merkezi" kurgusuyla çalışma hayatını sosyal yaşamla birleştiren Regnum Sky Tower, Ankara'da ofis tanımını değiştirecek. 150 milyon TL yatırım değeri olan proje, Haziran 2016 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Windowist Tower’da ofis kiralayanlar ilk ay ücret ödemeyecek!

Hazır ofis konseptini 5 yıldızlı otel anlayışıyla uygulayan Windowist Tower ’da Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ofis kiralayanlar ilk ay için ücret ödemeyecek.

Regnum Sky Tower'dan Ankara’da ofis reformu!

Regnum Sky Tower'ın 150 metrelik yüksekliğiyle tamamlandığında Başkent'in en yüksek iş ve yaşam merkezi olacağını bildiren Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, ofisler açısından Ankara'nın büyük yol aldığını ifade etti

windowist tower ofisler Haberi

windowist tower ofisler

Maslak'ta yer alan Windowist Tower 26 kattan oluşuyor. Hazır ofis hizmeti veren Windowist Tower'da doluluk oranı yüzde 70'i buluyor.



Windowist Tower  örnek ofis görüntülerini izlemek için tıklayın



Windowist Satış ve Pazarlama Müdürü Belit Ündüz Windowist'i anlatıyor




Günlük ofis hizmeti ile müşterilere günlük, haftalık ofis kiralama imkanı sunuluyor. 


Böylelikle, dışarıdan gelen müşteri her hangi bir yerde toplantı yapmak yerine, profesyonel bir 


şekilde çalışmalarını yürütebiliyor. Windowist Tower'da üst düzey yöneticilere, girişimcilere, serbest çalışanlara ve KOBİ'lere yönelik hizmetler yer alıyor.



Windowist Tower Maslak'ta 5-7 kişilik 64 adet corner suit ofisler, 2-3 kişilik 79 adet ofisler, 


5 kişilik 23 adet ofis ve tek kişilik 16 adet ofis bulunuyor.



Windowis'te dünyanın en son Ice Bar'ı yer alıyor. Dünyada 6. olan Ice Bar Windowist Tower Maslak içerisinde yer alıyor. Windowist içerisinde çeşitli sosyal...