25 / 07 / 2024

Wıse Global Investments iletişim

Wıse Global Investments iletişim

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile jamal hazam adam tarafından kuruldu.

Toyota, ‘Dünyanın En Değerli Otomotiv Markası’ seçildi

Interbrand tarafından açıklanan ‘Dünyanın En Değerli Markaları (Best Global Brands)’ araştırmasının 2023 sonuçları kapsamında Toyota, bir kez daha dünyanın en değerli otomotiv markası olarak seçildi. Toyota'nın marka değeri, 59 milyar 757 milyon dolardan 64 milyar 504 milyon dolara kadar yükseldi. İ

Korkmaz A316 Tostella 1800 W Tost Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Korkmaz A316 Tostella 1800 W Tost Makinesi, sahip olduğu döküm ızgaralar sayesinde kullanıcılarına çoklu pişirme seçenekleri sunar. Tost makinesinde hem tost hemde ızgara yapmak mümkün oluyor.

Korkmaz A316 Tostella 1800 W Tost Makinesi'nde inanılmaz indirim kampanyası! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Korkmaz Tostella 1800 W Tost Makinesi sahip olduğu çoklu pişirme seçenekleri,yanmaz yapışmaz ızgaralar ve özel ısı ayarıyla çokça tercih ediliyor.

Wıse Invest İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıse Invest İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Tarek Baghded tarafından kuruldu.

66 W SuperCharge olan Huawei Nova 9 SE'ye Teknosa'dan indirim! 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük teknoloji marketleri arasında yer alan Teknosa'dan 108MP kameralı cep telefonu Huawei nova 9 SE'ye dev bir indirim geldi! Peki, Teknosa'da Huawei Nova 9 SE fiyatları ne kadar? İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...

66 W SuperCharge olan Huawei Nova 9 SE'de indirim! Bu indirim gören havalara uçacak! 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Huawei, 108MP kameralı cep telefonu Huawei nova 9 SE için 1.000 TL indirim sundu. Peki, Huawei Nova 9 SE fiyatları ne kadar? Huawei Nova 9 SE; 108MP yüksek çözünürlüklü kamera, yaratıcı vlog deneyimi ile gönülleri çalıyor. 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Wıshup Global İnşaat Turizm Otelcilik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıshup Global İnşaat Turizm Otelcilik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Alpaslan Bülbül tarafından kuruldu.

Akad Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akad Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Baran Çıktin ve Rawah Ahmad W.M Al-Ousta ortaklığında kuruldu.

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile jamal hazam adam tarafından kuruldu.

Ok Global Enterprıse İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ok Global Enterprıse İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile Kelvın Ohonsı Omofoma tarafından kuruldu.

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Murat Buharalı tarafından kuruldu.

Garanti BBVA, 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi!

Garanti BBVA, Global Finance tarafından üst üste 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi.

Wısdom Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wısdom Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon  TL sermaye bedeli ile Hayrullah Engin Özsu tarafından kuruldu. 

Wıse Global Investments iletişim Haberi

Wıse Global Investments iletişim

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile jamal hazam adam tarafından kuruldu.

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. TURİZM -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil...