07 / 05 / 2024

Wish İstanbul saıtş

Wish İstanbul saıtş

Dairelerin 150 bin TL'den başlayan fiyatlar satışa sunulduğu Wish İstanbul iletişim bilgileri dahilinde projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 0212 999 96 70. Proje, 750 adet daireden oluşuyor...

Ünlü ekonomistten, saç tıraşından enflasyon hesabı!

Dolar ve altının yükselişi devam ederken, çarşı pazardaki zamların da sonu gelmiyor. Giderek artan fiyatlara dikkat çekmek isteyen ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez reel enflasyonu anlatmak için saç tıraşı hesabı yaptı.

Türkiye’nin en büyük karavan fuarı KARAVANİST açıldı!

İstanbul 4. Karavan ve Ekipmanları, Outdoor ve Kamp Malzemeleri, Tiny House Fuarı KARAVANİST, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Medoil İstanbul Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Medoil İstanbul Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar’da 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdelazız Y A Gaderbuh tarafından kuruldu.

Ekonomideki kötü gidiş bütçeyi de vurdu! 70 il açık verdi!

Aldığı bütçe harcamasından daha fazla bütçe geliri sağlayan illerin geçen yıl ocak-nisan döneminde 18 olan sayısı, bu yıl aynı dönemde 11’e düştü. Bütçe gelirlerinin yüzde 40’lık bölümünü tek başına İstanbul sağladı.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

İstanbul Havalimanı'ndan 117 milyar avro kazanç elde edildi!

İstanbul Havalimanı Türkiye'ye 117 milyar avro kazanç sağladı. İşte detaylar...

Quattro İstanbul 15 soruda tüm detaylarıyla!

RAMS Global imzasını taşıyan Quattro İstanbul projesinin tüm detayları belli oldu. Peki proje nerede yükselecek? İşte Quattro İstanbul 15 soruda tüm detaylarıyla!

3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 12 maddelik o analizi...

İstanbul Taahhüt İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Taahhüt İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bulur ve İbrahim Arı ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul projesi 7 maddede tüm detaylarıyla!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 27 Nisan 2011 tarihinde "çılgın proje" şeklinde nitelendirilerek Kanal İstanbul projesi duyuruldu. Bugün temeli atılacak Kanal İstanbul projesi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte 7 maddede Kanal İstanbul projesi tüm detaylarıyla.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Türkiye'ye tarihi damgasını vuracak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin Türkiye'ye tarihi damgasını vuracağını söyledi.

Uzmanlar uyardı! Yıkılan binalar tehlike saçıyor!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de yıkılan binaların enkazında ortaya çıkan gazların zehir saçtığını söyledi.

Kanal İstanbul karşıtı pankartlar için inceleme başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimi tarafından İstanbul’a asılan Kanal İstanbul karşıtı pankartlar hakkında inceleme başlatıldı.

Wish İstanbul saıtş Haberi

Wish İstanbul saıtş

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt-Beylikdüzü bölgesinde yaşama geçirilen Wish İstanbul iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Lokasyon; Torium AVM'ye 2 dakika, CNR Fuar Merkezine 14 dakika mesafede konumlanan Wish İstanbul Esenyurt projesi, Şafak İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


İçerisinde toplam 750 adet dairenin bulunduğu Wish İstanbul iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 999 96 70. 


39 katlı 2 blok halinde konumlanan Wish İstanbul Esenyurt projesinin içerisinde yer alan AVM, 44 adet dükkandan oluşuyor. Projede daireler Mayıs 2016'da teslim edilecek. 


Wish İstanbul Evleri'nde; resepsiyon, sauna, fin hamamı, türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, housekeeping odaları, oyun odası, kafe, bar, kreş gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Şafak İnşaat Wish İstanbul projesinde; resepsiyon, sauna, fin hamamı, türk hamamı, açık ve kapalı yüzme...