03 / 05 / 2024

Wyndham Airport Otel Mahmutbey

Wyndham Airport Otel Mahmutbey

Turan Tekstil'in, Bağcılar Mahmutbey'de kaba inşaatını tamamladığı proje başta iş hanı olarak planlanmıştı. Ancak proje otel olarak değiştiriliyor. Turan Tekstil Mahmutbey Otel projesi 194 odalı olacak.

Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’de 110 otele kadar ulaştı...

Wyndham, 2023 senesinde Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika’da (EMEA) 9 markasını yeni ülkelere taşırken, 87 yeni otel açtığını da duyurdu. Buna göre, toplamda 9 bin 500 odayı portföyüne ekleyen Wyndham Hotels & Resorts, yeni franchise anlaşmaları ile Türkiye’de 110 otele kadar ulaşmış oldu.

Wyndham Grup düğmeye bastı: Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka!

Wyndham Grup düğmeye bastı. Türkiye'de hedef büyüten dev otel zinciri Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka için harekete geçti.

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Wyndham Hotels-Resorts 20'nin üzerinde otel açacak!

Yaklaşık olarak 95 ülkede 8 bin 900'ün üzerinde oteli olan Wyndham Hotels-Resorts 2021 yılında 20'nin üzerinde otel açacak...

Airport Otel için düğmeye basıldı!

İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan Airport Otel için ÇED süreci başladı. Projenin inşaat alanı 12 bin 706 metrekare olarak belirlendi.

Melanj Airport Otel Limited Şirketi kuruldu!

Melanj Airport Otel Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feride Şen tarafından kuruldu.

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, turizm sektörünü ve grubun Türkiye planlarını açıkladı. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açmayı planlıyor.

Wyndham Hotels-Resorts iki yeni otel açıyor!

90 ülkede 9 bin 300 oteli olan Wyndham Hotels&Resorts, Türkiye'deki iki yeni oteli ile markasını büyütüyor.

Wyndham Hotels ve Resorts 16 yeni otel açacak!

Turizmdeki bu hareketlilik yatırımlara da yansıyor. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye’ye 16 yeni otel açacak.

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Dünyada 20 marka ve 9 bin 200 otel ile faaliyette bulunan Wyndham Grubu, La Quinta markalı otelini Güneşli’de açtı. Firma ise yıl sonunda 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.

Wyndham Hotels & Resorts 15 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts, 2021 yılının sonuna kadar Rusya, Gürcistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan bölgesinde toplam 15 yeni otel açmayı hedefliyor...

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi    Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Latif Bulut, Nesim Aras ve Tuncer Ziyaoğlu tarafından kuruldu.

Wyndham Airport Otel Mahmutbey Haberi

Wyndham Airport Otel Mahmutbey


Turan Tekstil'in, Bağcılar Mahmutbey'de kaba inşaatını tamamladığı proje başta iş hanı olarak planlanmıştı. Ancak proje otel olarak değiştiriliyor. Turan Tekstil Mahmutbey Otel projesi 194 odalı olacak.


Tek blok halinde yükselen Tryp & Hawtorn Suites by Wyndham Airport Otel projesinde 388 yatak kapasitesi, 194 oda, 96 araçlık otopark, fuaye, kapalı yüzme havuzu, restoran ve toplantı odaları inşa edilecek.


5 bin 241 metrekare alanda yer alan otel projesinde hafriyat işlemi gerçekleştirilmeyecek. Projede detay inşaat ve çevre düzenlemesi işlemleri yapılacak.


Otel projesi Mahmutbey İlköğretim Okuylu'na 320 metre, Haran Gürsu Camii'ye 318 metre mesafede yer alıyor.




Gülcihan...