09 / 05 / 2024

Wyndham Hotels istanbul

Wyndham Hotels istanbul

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’de 110 otele kadar ulaştı...

Wyndham, 2023 senesinde Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika’da (EMEA) 9 markasını yeni ülkelere taşırken, 87 yeni otel açtığını da duyurdu. Buna göre, toplamda 9 bin 500 odayı portföyüne ekleyen Wyndham Hotels & Resorts, yeni franchise anlaşmaları ile Türkiye’de 110 otele kadar ulaşmış oldu.

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Wyndham Hotels-Resorts 20'nin üzerinde otel açacak!

Yaklaşık olarak 95 ülkede 8 bin 900'ün üzerinde oteli olan Wyndham Hotels-Resorts 2021 yılında 20'nin üzerinde otel açacak...

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, turizm sektörünü ve grubun Türkiye planlarını açıkladı. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açmayı planlıyor.

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Wyndham Hotels-Resorts iki yeni otel açıyor!

90 ülkede 9 bin 300 oteli olan Wyndham Hotels&Resorts, Türkiye'deki iki yeni oteli ile markasını büyütüyor.

Accor Hotels İstanbul’daki iki otelini mayısa kadar kapatıyor!

Fransa merkezli Accor Hotels Grubu 2005’ten bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Accor Hotels Grubu koronavirüs salgını nedeni ile İstanbul’da iki otelini kapatıyor…

Wyndham Hotels ve Resorts 16 yeni otel açacak!

Turizmdeki bu hareketlilik yatırımlara da yansıyor. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye’ye 16 yeni otel açacak.

Wyndham Hotels & Resorts 15 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts, 2021 yılının sonuna kadar Rusya, Gürcistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan bölgesinde toplam 15 yeni otel açmayı hedefliyor...

Melas Hotels ilk şehir otelini İstanbul'da açıyor!

İstanbul'un ana ulaşım arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine Melas Hotels zinciri ilk şehir oteli olacak olan tesisini bu yıl açacak.

Wyndham Hotels Türkiye’de 76 otele ulaştı!

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

Wyndham Hotels istanbul Haberi

Wyndham Hotels istanbul

Dünyada 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 oteli bulunan, otelcilik sektörünün önde gelen oyuncusu Wyndham Hotels & Resorts, Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) bölgesinde bulunan otel portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Türkiye'deki en büyük uluslararası otel şirketi konumunda bulunan Wyndham Hotels & Resorts, turizm pazarındaki varlığını sürdürerek büyük şehirlerde ve Anadolu’daki hızla gelişen bölgelerde 13 yeni otel açtı. Şirket, Ankara, Diyarbakır, Isparta, İstanbul, İzmir (Tire), İzmit, Niğde, Ordu (Ünye), Rize, Sakarya, Sivas ve Trabzon (Vakfıkebir) gibi şehirlerde açtığı yeni otellerle Türkiye’deki toplam otel sayısını 76'a çıkardı. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Wyndham Hotels & Resorts Orta ve Doğu Avrupa Bölge Başkan Yardımcısı Edwin Broers, “Türkiye, kültür, tarih, doğa ve yapılacak aktiviteler açısından adeta bir hazine ve her türlü ziyaretçiye...