07 / 07 / 2024

Wyndham yatırımları

Wyndham yatırımları

Dünya otelcilik devi Wyndham, Türkiye’ye 7’nci markasını getirmeye hazırlanıyor. Wyndham Avrupa Bölge Başkan Yardımcısı Broers, “La Quinta’yı 1 yıla açacağız” diye açıklama yaptı. 

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart’ta düzenlenecek. Program TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımları ile Wyndham Grand Levent İstanbul’da gerçekleşecek.

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

8. AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart'ta gerçekleştirilecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

VII. AVM Yatırımları Konferansı 5 Mart'ta!

50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 5 Mart 2015’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Wyndham yatırımları Haberi

Wyndham yatırımları

Türk turizminin yaşadığı zorlu sürece rağmen iki yıl içinde hızla toparlanması dünya devlerinin yönünü Türkiye'ye çevirdi. Sabah Gazetesi'nden Betül Alakent'in haberine göre 2018'de aldığı turist sayısıyla tüm zamanların rekorlarını kıran, Türkiye, dünya devi otel zincirlerinin yeniden rotasına girdi. 

80 ülkede, 9 bin 200 otel ve 810 bin oda ile hizmet veren, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham, yeni markası La Quinta'yı Türkiye'ye getirme kararı aldı. Zincir içinde lüks segmente hitap eden marka, Türkiye turizminin yeni stratejisi olan üst gelir grubuna hitap ediyor. Wyndham, Wyndham Grand, Ramada by Wyndham, Ramada Encore by Wyndham, TRYP by Wyndham ve Hawthorn Suites by Wyndham olmak üzere 6 markayla hizmet veren zincir, 7'nci markası La Quinta'yı da bir yıl içinde Türkiye'de açmayı hedefliyor.

1 YILDA AÇILACAK

Wyndham...