20 / 07 / 2024

Xian Jiatong Liverpool Üniversitesi

Xian Jiatong Liverpool Üniversitesi

Çin'in büyümesindeki etkenler üzerine konuşan Xian Jiatong Liverpool Üniversitesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Ahmet Göncü Çin'in emlak sektöründeki gelişimine değindi.

İstanbul'daki konut fiyatları Miami ve Liverpool ile yarışıyor! Konut metrekare fiyatı yüzde 226 arttı!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerin taşı toprağı altın hale geldi. Bu şehirlerdeki konutların fiyatları dünya metropolleri ile yarışır oldu. İşte ayrıntılar...

Liverpoollu Fabinho'nun evine hırsız girdi!

İngiltere Premier Lig ekipleri arasında yer alan Liverpool'da forma giyen Fabinho'nun evine hırsız girdi!

Anfield Stadı'nın genişletme projesi ertelendi! 

İngiltere Premier Lig kulübü Liverpool, Anfield Stadı'nı genişletme projesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

John W. Henry, muhteşem villasını satışa çıkardı!

Liverpool'un sahibi Amerikalı iş adamı John W. Henry görenleri hayrete düşüren villasını satışa çıkardı.

Loris Karius Boğaz manzaralı ev arıyor!

Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan kadrosuna katılan Loris Karius, İstanbul'a yerleşmeye karar verdi. Alman kalecinin, Nişantaşı ve Beşiktaş'tan ev baktığı öğrenildi.

Cenk Tosun'un Liverpool'daki yeni evi!

Milli yıldız Cenk Tosun artık Liverpool'da yaşayacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Cenk Tosun transferini bitirdi.

Cenk Tosun'un Liverpool'daki şatosu bile hazır!

Everton'a transfer olması beklenen Tosun Paşa lakaplı Cenk Tosun'un Liverpool şehrinde kalacağı evin belli olduğu belirtildi.

İngiliz inşaat şirketi Carillion batıyor!

Liverpool'un stat yenileme projesi, kamu hastaneleri, telekomünikasyon, petrol ve gaz altyapılarının inşaatı gibi pek çok alanda faaliyet gösteren İngiliz inşaat şirketi Carillion batıyor.

Çilek Mobilya 444 mağazaya ulaştı!

200’ün üzerinde mağazası olan Liverpool aracılığıyla Meksika’ya giren Çilek’in Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, “Meksika en iyi 5 müşterimizden biri oldu. ABD için de hazırlanıyoruz” dedi

Paul McCartney'in evi açık artırma ile satışa sunuldu!

Ünlü İngiliz müzik grubu Beatles'ın gitaristi Paul McCartney'in çocukluğunun geçtiği Liverpool'daki evi açık artırmaya çıkacak. Açık artırma Beatles'ın ilk kez sahneye çıktığı gece kulübü olan Cavern Club'da gerçekleşecek..

AKSA, Olimpiyat Stadı'nda elektrik nöbeti tutacak!

Beşiktaş'ın iç saha maçlarının büyük bir kısmına ev sahipliği yapan Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki elektrik sorunu çözüldü. Beşiktaş’ın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda G.Saray ve Liverpool ile oynayacağı maçlarda AKSA’ya ait jeneratörler faaliyet gösterecek.

Çin'de emlak piyasasını zor bir dönem bekliyor!

Çin'de emlak piyasasını zor bir dönem bekliyor. Xian Jiaotong Liverpool Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Göncü, Çin'de emlak piyasasında fiyat düşüşlerinin sürdüğünü belirtti.

Recep Tayyip Erdoğan'ın takımı İETT, Liverpool'da şampiyon oldu!

İETT Futbol Takımı, 25 ülkenin katıldığı 2014 World Corporate Games oyunlarında İngiltere Liverpool’da şampiyon oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da futbol oynadığı İETT Futbol Takımı başarısını bu yıl katlayarak devam etti.

Xian Jiatong Liverpool Üniversitesi Haberi

Xian Jiatong Liverpool Üniversitesi
Xian Jiatong Liverpool Üniversitesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Ahmet Göncü Çin'in önümüzdeki 5 yılda yüzde yıllık ortalama 7,5 büyüyeceği öngörüsünde bulunarak: "Çin için esas risk lokal olup emlak sektöründeki aşırı yatırımların olduğu eyaletlerdir. Bu iç piyasa on yılda Çin'in büyümesini devam ettirecektir"...