19 / 05 / 2024

Y neslinin tercih ettiği ofisler

Y neslinin tercih ettiği ofisler

İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, "özgür ve esnek ofisler"de işi, sosyal hayatı ve sporu bir arada yürütmek istiyor.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Ev satmak için vekalet nasıl verilir?

Farklı nedenlerle tapu işlemlerini bizzat gerçekleştiremeyeceğiniz durumlarla karşılaştığınızda, istediğiniz gayrimenkulu satın almak için vekalet verme yöntemini tercih edebilirsiniz. Eviniz, iş yeriniz, arsanız veya tarlanız gibi çeşitli taşınmazlar için bu işlemi yapabilirsiniz.

3+1 çelik konstrüksiyon ev fiyatları ne kadardır? 20 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evler yurt dışında olduğu gibi ülkemizde de son yıllarda tercih edilmeye başlandı. Maliyeti ve hızlı kurulumundan dolayı bu yapılar hızla yayılıyor. Peki çelik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Otomobilde geçen yıl en çok o kategori tercih edildi!

Türkiye'de tüketici her ne kadar pahalılıktan şikayet etse de, otomobilde geçtiğimiz yıl en çok ithal otomobillerin tercih edildiği ortaya çıktı.

Oriflame yeni kataloğu yayında! 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Yıllardır kadınların uygun fiyatları ve geniş portföyü nedeniyle tercih ettiği Oriflame’nin Eylül 2022 tarihli kataloğunda yine çok çeşitli ürünlerde avantajlı fiyatlarla satın alma imkanı var. Parfümlerden kremlere kadar onlarca ürünü 30 Eylül 2022 tarihine kadar indirimli fiyatlarla satın alabilir

Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2022 tercih süresi uzatıldı! Son dakikada değişti

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri 16 Mayıs'a uzatıldı. Milli Savunma Bakanlığı astsubaylık sıbnavlarına girerek tercih yapacak adaylara son dakika bilgisini açıkladı.

Bina tadilatında yöneticinin tercih hakkı var mı? 

Posta yazarı Tamer Heper, 'Dairemde meydana gelen zararı ve çatının tadilatını nasıl yaptırırım? Yöneticinin 55 daireli sitede istediği blokları ayırma hakkı var mı?' sorularını yanıtladı.

Sanayici 'yatay'ı tercih ediyor!

Son dönemde İstanbul’da OSB statüsüne sahip bazı sanayi bölgeleri yatay düzlemde kapasite artışı yapamadığı için dikey büyümeyi tercih ediyordu. Ancak kat çıkılarak yapılan bu yatırımlar her sektör için verimli olmuyor...

Kira geliri vergisinde gerçek gider yöntemi tercih edilebilir mi?

Kira gelirinin vergilendirilmesi iki farklı yöntemle yapılabilmektedir. Bunlar, götürü gider yöntemi ve gerçek gider yöntemidir. Peki gerçek gider yönteminde ve götürü gider yönteminde hangi giderler hasılattan düşülür?

Kira geliri vergisinde götürü gider yöntemi tercih edilebilir mi?

Kira geliri olan 1 milyon 982 bin 524 vatandaş 25 Mart’a kadar beyanname verecek. Kira gelirlerinin saptanmasında kanun mükelleflere, “götürü gider yöntemi” ve “gerçek gider yöntemi” sundu. Peki bu yöntemler neleri kapsar? İşte bu yöntemlerin içeriği...

Little Caesars lokmacı da oldu!

Caddelerde büyümeyi tercih eden Little Caesars, bu aralar yepyeni bir ürünü daha sessiz sedasız piyasaya sürdü ve bu kez farklı bir ürünle tüketicinin karşısına çıktı. Peş peşe lokma zincirlerinin açıldığı pazara lokmasıyla girdi…

Yeni havalimanı metro ihalesine eleştiri!

Gayrettepe-Havalimanı Metrosu için öngörülemeyen doğal afet durumlarında istisnai olarak uygulanan ihale yönteminin tercih edilmesi Sayıştay raporunda rekabeti engelleyici bulundu ve 'Havalimanına toplu taşıma ihtiyacı öngörülemez değildir' denilerek eleştirildi

Beyaz Yakalılar ve Y Kuşağı Kuleli Evleri'ni tercih ediyor!

Yıldırım Yapı Grubu imzasını taşıyan Kuleli Evleri merkezi lokasyonu ile özellikle beyaz yakalıların ve Y kuşağının tercih noktası oldu.

Y neslinin tercih ettiği ofisler Haberi

Y neslinin tercih ettiği ofisler

1980-1999 arası doğan 16-35 yaş grubundaki kesim, Y kusağı olarak adlandırılıyor. Kuşaklar arası farklılık en fazla bu nesilde görülüyor. Bir an önce yönetici olmak ya da kendi isini kurmak istiyorlar. Çokuluslu sirkatlerin yönetim kademelerinde aktifler. Yüzde 89'u saat 09.00-18.00 zamanlı çalışmanın verimi artırmadıgını, uzaktan çalışma sistemini tercih ediyorlar. Proje ortaklarından Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat özcan. çalışan mutluluğunun is verimine etkisine dikkat çekerek, isi ve performansı canlandırmanın yolunun, özgür, esnek ve "eğlenceli ofisler'den geçtiğini söylüyor. Kucuk ofislerde, sıkısık oturmanın toplantı verimini düşürdüğü, bunun da Y kuşağına göre olmadığına işaret eden Ozcan, su bilgileri veriyor. "Regnum Sky Tower'da Y kuşağının beklentileri doğrultusunda hareket ederek her turlu etkinliğin de yapılabileceği imkanlar sunuluyor.


Star...