14 / 05 / 2024

Ya Her Şeyim Ya Hiçim nerede çekiliyor

Ya Her Şeyim Ya Hiçim nerede çekiliyor

Beykoz'daki evlerini Aralık'ta yayına başlayacak 'Ya Her Şeyim Ya Hiçim' dizisine kiralayan Atabarut çifti, evlerini tamamen terk etti. Çift, artık Gümüşsuyu'nda kiraladıkları Boğaz manzaralı evde oturacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Her şeye zam gelirken Fiat Fiorino'ya 15 bin TL'lik Temmuz indirimi geldi! Son dakika fiyatlarını görenler inanamadı!

Her şeye zam gelirken Fiat Fiorino'ya 15 bin TL'lik Temmuz indirimi geldi! Son dakika fiyatlarını görenler inanamadı... İşte Fiorino Temmuz 2023 fiyatları...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalabiliriz! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalınabileceğini vurguyarak, depreme karşı birlik olma çağrısında bulundu. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Şaşırtan araştırma! Her 4 Alman gencinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya !

Dünyada ekonomik krizin ve resesyon beklentisinin etkileri hissedilmeye devam ederken, yoksulluk konusunda Almanya’da yapılan bir araştırma, şaşırtıcı sonuçlar ortaya koydu. Araştırmaya göre Almanya’da her 4 genç yetişkinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya bulunuyor.

Yabancıya konut satışı yüzde 26,9 arttı! O ilde her üç konuttan biri yabancıya satıldı!

Yabancılara yapılan konut satışları 2022'nin ilk 10 ayında, 2021'in aynı dönemine göre yüzde 26,9 yükseldi. Antalya'da ise satılan her üç konutun biri yabancılar tarafından alındı. İşte yabancıya konut satışındaki son durum...

Vatan Bilgisayar'da robot süpürge fiyatlarında şok! Xiaomi, Fakir, Arzum... 7 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en popüler teknoloji marketlerinden biri olan Vatan Bilgisayar'da robot süpürge fiyatları ne kadar? Bu fiyata bu ürünler kaçırılmaz! Xiaomi'den Fakir'e Arzum'dan Vivo'ya her şey var! İşte 7 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Büyükyalı’da yaşayanlar 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor!

‘İyi Yaşam’ mottosunu benimseyen Büyükyalı projesinde yaşayanlar ‘5 dakikada’ yaşamın her alanına dokunmanın avantajını yaşıyor.

Yabancıya satılan her 2 konuttan birisi İstanbul’da!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, Türkiye genelinde yabancıya satılan her 2 konuttan birisinin İstanbul’da yer alan konsept projelerden gerçekleştiğini ve bu talebi gören gayrimenkul geliştiricilerinin pazarlama çalışmalarını yabancı müşteri pazarına çevirdiğini değerlendirdi....

Vasiyetnamenin süresi var mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Annem, babam rahmetli oldu, kardeşlerim var, her şeyim eşime kalsın istiyorum. Eşime noterden genel vasiyetname vermek istiyorum (ev ve bankada olan mevduat için). Akli meleke raporu alıp noterde yapılan vasiyetnamenin süresi var mı?' sorusunu yanıtladı.

Yabancıya her 2 konuttan biri İstanbul'dan satıldı!

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş yaptığı açıklamada, "Ocakta Türkiye genelinde satılan 3 bin 907 konutun 1875 adedi İstanbul'dan satıldı. Geçen yılın aynı ayında 1361 olan rakamda yüzde 38'le ortalamanın üzerinde artış görüyoruz" dedi.

Yabancıya her yıl 100 bin konut satılacak!

Yabancıya konut satış adedinde 2019 beklentisinin yaklaşık 45 bin olduğunu belirten Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, ''Yabancılara kısa vadede yıllık 100 bin adet konut satılması hayal değil'' diye konuştu.

Yaşar Şenal: Çatıdan temele her an hazır olmalıyız!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, çok sayıda çatının yıkıldığı Denizli depreminden sonra uyarılarda bulundu. Şenal, “Depreme karşı çatıdan temele her an hazır olmalıyız'' diye konuştu.

Mustafa Bıyık: Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğiz!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kaşüstü Mahallesi'nde sürdürülmekte olan dal-çık ve altyapı inşaatlarını yapan kişilere teşekkür etti. Bıyık ayrıca, Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğini açıkladı.

Ya Her Şeyim Ya Hiçim nerede çekiliyor Haberi

Ya Her Şeyim Ya Hiçim nerede çekiliyor

Türk dizi sektöründe yaşanan hareketlilik; villa ve yalı sahibi sosyetik isimlerin de yüzünü güldürmüştü. Yapımcıların, evleri için önerdikleri astronomik rakamlara "Hayır" diyemeyen ilk Feryal Gülman olmuş; Ebru Mengenecioğlu da, Gülman'ı takip etmişti. Hali vakti gayet yerinde olmasına rağmen, evlerini dizi setine çevirmeyi kabul eden sosyetiklere en son Murat-Arzu Atabarut çiftinin katıldığını da ilk bu köşede okumuştunuz. 


18 YIL SONRA ŞEHRE DÖNDÜLER! 

Ancak öğrendim ki; Beykoz'daki evlerini Aralık'ta yayına başlayacak 'Ya Her Şeyim Ya Hiçim' dizisine kiralayan Atabarut çifti, evlerini tamamen terk etmiş! Eğer kulislerde konuşulanlar doğruysa, dizinin yapımcısından evleri için aylık 35 bin dolar alan Atabarut çifti, 18 yıldır oturdukları evlerine bir süreliğine veda etmiş. Yıllardır Beykoz Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki evlerinde yaşayan çift, artık Gümüşsuyu'nda kiraladıkları Boğaz manzaralı evde oturacak....