02 / 05 / 2024

yabancı marka

yabancı marka

Eva Gayrimenkul Değerleme’ye göre, Türkiye’nin en önemli vitrinlerinden biri olan Nişantaşı Abdi ipekçi Caddesi, son yıllardaki yüksek kira bedellerine rağmen Türkiye pazarına girmek isteyen markaların ilk tercih noktası oluyor...

Yabancıya konut satışı kurdaki oynaklıktan nasıl etkilendi?

GİGDER’in marka ve pazar araştırma şirketi AGS Global işbirliğiyle hazırladığı GİGDEKS’e göre, bir önceki çeyrekte 196.037 dolar olan yabancıya ortalama birim konut satış fiyatı, 2021’in son çeyreğinde 187.091 dolara indi. Kurdaki dalgalanma yabancıya konut satışını etkiledi...

İstanbul Havalimanı perakendenin gözdesi oldu!

Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı, sadece yolcuların değil, perakende mağazalarının da gözdesi olmuş durumda. Simit Sarayı'ndan Gucci'ye pek çok yerli ve yabancı marka havalimanına yatırım yapıyor.

İstanbul Havalimanı'nda 59 yabancı marka mağaza açacak!

Dünyanın en büyük aktarma merkezlerinden biri olacak İstanbul Havalimanı lüksün devlerini cezbediyor. 59 yabancı marka havalimanı içerisinde mağaza açacak.

Kentsel dönüşüm, İstanbul için büyük bir fırsat!

Kentsel Dönüşüm, başta İstanbul olmak üzere tam gaz ilerliyor. Yabancı marka şehirleri bir kez da göz önüne getirirsek bu şehirlerin her birinde “Old Town” olarak adlandırdığımız bölgelerde o şehrin kültürel dokusu bir şekilde korunuyor.

İstinye Park İzmir AVM'nin inşaatı 2016’da başlayacak!

İstinyePark Genel Müdürü Uğur Berk, 280 mağazanın bulunduğu merkezde 350 markanın sıra beklediğini söyledi. Bu markaların % 40’ı yabancı marka. Yabancı ziyaretçi sayısı ise % 50 arttı.

Ayakkabı Dünyası 4 mağaza birden açacak!

Bünyesinde 130'un üzerinde yerli yabancı marka bulunduran Ayakkabı Dünyası, mağazalaşma hızını kemiyor. Ayakkabı Dünyası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Akbacaoğlu, 4 mağaza birden açarak mağaza sayımızı 52'ye çıkaracaklarını belirtti.

İnşaat sektörü ülkemizin marka değerlerini ihraç ediyor!

Yabancıya konut satışının 2016'da 10 milyar dolara ulaşması öngörülürken; Uğur Dumankaya, ". İnşaat sektörü olarak ülkemiz üzerinde ortaya koyduğumuz değeri ve marka değerini ihraç ediyoruz.” dedi.

KKTC City Mall'da yabancı marka talebi artıyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) ilk alışveriş merkezi City Mall'daki markalar uluslararası tanınırlık ambargosunu kırmanın yolunu buldu.

Fatih Akbulut: Doğu Marmara yabancı yatırımcının gözdesi oldu!

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan bölgede 4,5 yılda 355 yabancı sermayeli firmanın yatırım yaptığını bildirdi.

Yabancı yatırımcının yeni gözdesi, Doğu Marmara!

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Kocaeli,Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan bölgede 4.5 yılda 355 yabancı sermayeli firmanın yatırım yaptığını bildirdi...

Yabancı yatırımcının gözdesi Doğu Marmara oldu!

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan bölgede 4,5 yılda 355 yabancı sermayeli firmanın yatırım yaptığını bildirdi.

Fatih Akbulut: Yabancı yatırımcının gözdesi, Doğu Marmara!

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan bölgede 4,5 yılda 355 yabancı sermayeli firmanın yatırım yaptığını bildirdi.

Haluk Sur: Yabancıların Türkiye'de daha fazla yatırım yapacağına inanıyorum!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur Türkiye'yi güvenli bir liman haline getirmenin, kentleri marka kentler haline çevirmenin ve yabancı yatırımcının ne beklediğini ne görmek istediğini bilip ona göre adım atmanın önemini vurguladı

yabancı marka Haberi

yabancı marka

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. Değerleme Departmanı Yöneticisi Şeyma Şehirli, 1930’lara kadar konaklar semti olan Nişantaşı’nın daha sonra İstanbul’un en hızlı apartmanlaşan semtlerinden biri olduğunu ve bu apartmanlaşma sürecinin seçkin bir yapılaşma olarak sürdüğünü, 1970’lerde İstiklal Caddesi’nin eski niteliğini yitirmeye başlamasıyla da ünlü mağazaları çekmeye başladığını kaydediyor. 


Şehirdeki cadde perakendeciliğinin en önemli merkezlerinden biri olan Nişantaşı’nın özellikle yabancı markaların Türkiye’de mağaza açmak için ilk tericihi olduğunu belirten Şehirli, orta-üst gelir grubuna hitap eden markalar ve restoranların Vali Konağı Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi, Teşvikiye Caddesi ve Rumeli Caddesi’nde yoğunlaştığını vurguluyor.


Paris’in ünlü Faubourg-Saint Honoré sokağını andıran Abdi İpekçi Caddesi İstanbul'un en yüksek gayrimenkul kira bedellerine sahip caddeleri arasında


İnşası devam eden 5 yıldızlı Maçka Oteli’nin giriş katında açılan ve üst gelir grubuna hitap...