02 / 05 / 2024

Yahya Turizm adres

Yahya Turizm adres

Yahya Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Melike Nur Akyıldız tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ekim'de Fatih, Kemalpaşa Mahallesi, Selimpaşa Sokak'ta kuruldu.

Güryaka Turizm Tesis İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güryaka Turizm Tesis İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Yahya Gürtekin tarafından kuruldu.

Mynkey Danışmanlık Bilişim Sistemleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mynkey Danışmanlık Bilişim Sistemleri Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Koç tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Kanouz Makka İnşaat Sanayi Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanouz Makka İnşaat Sanayi Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Hamad A. Alkhudhayr tarafından kuruldu.

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Hetari ve Yahya Ahmed S. Awdi ortaklığında kuruldu.

Alwan Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Alwan Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Yahya A. Abu Alhaj tarafından kuruldu. 

The King Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The King Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osamah Noori, Bashar Hasan, Maan Yahya Alhadıdı ce Tarıq Noorı Ali ortaklığında kuruldu.

Utrips Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utrips Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Akça ve Haıtham Sheıkho Mustafa ortaklığında kuruldu. 

Önsoy İnşaat Turizm Taşımacılık Bilişim İthalat İhracat Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Önsoy İnşaat Turizm Taşımacılık Bilişim İthalat İhracat Ticaret ve Limited Şirketi Yahya Erdem tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Işgın Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Işgın Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Harmanşa, Ali Naci Tanrıverdi, Yahya Işık ve Mejmet Çakır ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

By Yahya İnşaat Turizm Nakliyat Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Yahya İnşaat Turizm Nakliyat Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yahya Ahmad imzasıyla kuruldu.

Al Yahya Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Yahya Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yahıa Al tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

HY Gıda Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Turizm Petrol Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HY Gıda Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Turizm Petrol Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Üngür ve Hamit Şanik ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Yahya Turizm adres Haberi

Yahya Turizm adres

Yahya Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Melike Nur Akyıldız tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de kuruldu. 


Yahya Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.  2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5- Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak.  6- Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve...