28 / 07 / 2024

Yahya Yatar

Yahya Yatar

Tekeli Tur Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Yatar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Beyoğlu, Örnektepe Mahallesi, Etibank Caddesi'nde kuruldu.

Memur maaşları bayramdan önce yatar mı? Emekli ve memur Haziran 2024 maaşlarında son dakika! 

'Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce yatar mı?' sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte 2024 haziran ayı SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı maaş tarihleri... 

Çalışan emeklinin hesabına 5000 TL Aralık ayında yatar mı, Meclis'ten geçti mi?

Milyonlarca emekli 5 bin TL için beklemede. Peki, Çalışan emeklinin hesabına 5000 TL Aralık ayında yatar mı, meclisten geçti mi? İşte konuya ilişkin son gelişmeler...

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Mahallesi 6566 ada 49 ve 50 parseller ile 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emekli zamlı maaşlar ne zaman yatar? Memur zamlı maaşlar Ağustos'ta mı ödenecek? 

Temmuz maaş zammının belli olmasıyla birlikte emekliler ve memurlar zamlı maaşların hesaplara ne zaman yatırılacağını sorguluyor. Peki, Emekli zamlı maaşlar ne zaman yatar? Memur zamlı maaşlar Ağustos'ta mı ödenecek? İşte detaylar...

Kamu işçisi maaş ödeme tarihleri 2023! Zamlı kamu işçisi maaşı ne zaman yatar? Kim kaç TL maaş alacak?

Kamu işçileri zamlı maaşların ne zaman hesaplara yatacağını merakla araştırmaya başladı. Peki zamlı kamu işçisi maaşı ne zaman yatar? Kim kaç TL maaş alacak?

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

KYK yılbaşından önce yatar mı? 3 aylık burslar ne zaman yatacak? KYK ne zaman yatacak 2023?

KYK burs ve kredilere dair milyonlarca öğrencinin merak ettiği tek bir sorusu var. O da “KYK yılbaşından önce yatar mı?” sorusu olmaktadır. İşte detaylar!

Polis promosyonu ne zaman yatar? Polis promosyonu neden yatmadı?

Polis promosyonlarının ne zaman hesaplara geçeceği büyük bir merakla araştırılmaktadır. Bu konuda pek çok soru yanıtlanmayı bekliyor. İşte Polis promosyon ne zaman yatar? sorusunun detayları!

Emekliye Kurban Bayramı 2022 ikramiyesi kaç lira yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatar?

Emeklilere dini bayramlar öncesi yatırılan ikramiye için bayramın yaklaşmasıyla da birlikte geri sayım başladı. Emeklilere ne kadar ikramiye yatırılacağı ise Google’da aranmaya başlandı. Peki Kurban Bayramı 2022 ikramiyesi kaç lira olacak? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatar?

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatar? Ramazan bayramı ikramiyesi ne kadar?

Ramazan ve Kurban bayramlarında olmak üzere yılda ikişer kez ödenen 1100 Türk lirası bayram ikramiyeleri için gelebilecek son dakika haberler, bu ücretten yararlananların radarında yer alıyor. Peki emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatar? Bayram ikramiyesi ne kadar? İşte detaylar…

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kutlu tarafından kuruldu.

Memur maaşları bayram öncesi yatar mı?

Binlerce memur Ramazan Bayramı öncesinde maaşlarının ne zaman yatacağını merak ediyor. Kanuna göre memurlar, maaşlarını her ayın 15'inde alırken, bu ay Ramazan Bayramı dolayısıyla maaşlar erken yatar mı sorusunun cevabına yanıt bekliyor.

Yahya Yatar Haberi

Yahya Yatar

Tekeli Tur Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Yatar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


Tekeli Tur Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MADDE 3 1-Şirket her türlü ticaret,seyahat ve turizm konularında yurt içi ve yurt dışı deniz,hava,kara taşımacılığını kendi araçları ile yapar veya araç sahibi üçüncü kişilere yaptırır. 2-Taşımacılık ile ilgili her türlü ihaleye girer, 3-Taşımacılıkla uğraşan şahıs ve şirketlere iştigal edebilir, 4-Yurt içinde ve yurt dışında taşımacılık ile ilgili anlaşmalar yapabilir. 5-Her türlü taşımacılık ile ilgili olarak temsilcilikler verebilir ve alabilir. 6-Taşımacılık ile ilgili olarak komisyonculuk yapabilir, 7-işletmeye aldığı her türlü kara,deniz araçları servis arabaları ile her cins yük  ve yolcu taşıyabilir ve bu araçları başkalarına kiraya verebilir,devredebilir. 8-Her türlü kara,deniz nakil...