16 / 05 / 2024

Yakakent

Yakakent

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Yakakentlilere verdiği sözleri ve hazırladıkları projeleri hayata geçirmeye başladıklarını ve 2019'a kadar bitireceklerini söyledi...

Çevre Şehircilik Bakanlığı kültür balıkçılığı tesisini gezecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Samsun Yakakent'teki kültür balıkçılığı tesisini gezecek...

Sirius Florida satışa çıktı! Yeni proje

Sirius Yapı tarafından İzmir Çiğli Yakakent’te yapımı devam eden Sirius Florida projesi satışa çıktı. Yeni Proje. İşte Sirius Florida ile ilgili ayrıntılar...

Sirius Loft Residence projesinde Mart'a özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli Yakakent'te inşası süren Sirius Loft Residence projesi için 31 Mart 2022'ye kadar peşin ödemede yüzde 20 oranında bir indirim uyguladıklarını belirtti.

Atakent Panorama 3. Etap satışta!

Ataseven Group imzasıyla İzmir Çiğli Yakakent mevkiinde hayata geçirilen Atakent Panorama İzmir'de 3. Etap'ta yer alan daireler satışa çıktı. Sınırlı sayıda olan dairelerin fiyatı 799 bin TL'den başlıyor. 

Samsun Yakakent'e yeni otogar inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada Yakakent’e ilçe otogarı ile iskele kafe yapacaklarını dile getirdi. 

Atakent Panorama İzmir'de lansmana özel 319 bin TL'ye! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla İzmir Çiğli Yakakent mevkiinde hayata geçirilen Atakent Panorama İzmir, 5 blokta 240 konuttan meydana geliyor. Projede lansmana özel fiyatlar 319 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Kartal'da yerinde dönüşüm devam ediyor!

Kartal’da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm Projesi” çerçevesinde Yakacık Çarşı Mahallesi, Yakakent Caddesi’ndeki 9 binanın yıkımı gerçekleşti..

Samsun Yakakent'e arıtma tesisi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2 sene önce kendilerinden Yakakent için Atık Su Arıtma Tesisi istendiğini anımsatarak, “En geç önümüzdeki 1.5 yıl içerisinde Yakakent’in bir damla atık suyu denize gitmeyecek” dedi.

Samsun'da toplu açılış töreni gerçekleşecek!

Samsunluları dev projelerin toplu açılış törenine davet eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Alaçam ve Yakakent Meydanımızda gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine bütün hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Alaçam ve Yakakent meydanlarına kavuştu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi şehir estetiğine önem veren projelerini sürdürmeye devam ediyor. Alaçam ve Yakakent ilçelerinde meydan düzenlemeleri tamamlanırken meydanların çevresinde yapılan peyzaj çalışmaları ile ilçelere modern bir görünüm kazandırıldı.

Samsun Yakakent'te alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Samsun’un batıdaki son ilçesi olan Yakakent, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerinde başlattığı alt yapı çalışmaları ile adeta çağ atılıyor.

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri yeni şubesini Çiğli Yakakent'te açtı!

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri'nin 137. mağazası Çiğli Yakakent'te düzenlenen törenle hizmete açıldı. Halkoyunları gösterileriyle renklenen açılışa Çiğli belediye Başkanı Hasan Arslan ve başkan yardımcıları katıldı..

Samsun'da çıkan yangında 7 ev kül oldu!

Samsun'un Yakakent ilçesine bağlı Gündüzlü Mahallesi'nde çıkan yangında sert esen lodos yangını bir anda büyüttü. Yangında yedi ev kullanılamaz hale geldi...

Araplar yatırım yapmak için Yakakent'i seçti

Samsun' un Yakakent İlçesi'nde Arap turizmciler, apart otel tarzında iki turizm yatırımı yapmak için toplam 38 dönüm arsa satın aldı. Yakakent Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Kıyma, Arapların ilçede yatırım amaçlı yeni yer almak için girişimlerinin sü

Yakakent Haberi

Yakakent

İlçenin turistik balıkçı limanındaki 850 metre uzunluğundaki yolu sıcak asfalt karışımıyla kaplayarak yol sorununu ortadan kaldırdıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, ilçe için hazırlanan projeleri 2019'a kadar hayata geçirmeyi hedeflediklerini kaydetti.


30 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Samsun'un turistik ilçesi Yakakent'te balıkçı limanını ziyaret eden  Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, burada ilçe halkına hayata geçirecekleri projeleri anlatmıştı. Seçimin ardından hazırlıklara başlayan Büyükşehir Belediyesi, söz verilen hizmetleri yerine getirmeye başladı. İşe şehrin önemli balıkçı limanlarından biri olan Yakakent limanındaki yol problemini çözerek başlayan Büyükşehir Belediyesi, liman içindeki 850 metre uzunluğundaki 4 metre genişliğindeki yolu, sıcak asfalt karışımıyla kapladı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin büyük gayretleri sonucu asfalt çalışması, 2 günde tamamlandı.


“YAKAKENT TURİZM İÇİN BİR CENNET”


Yolun hem balıkçı esnafı hem de lokantalar...