02 / 05 / 2024

yakıtı kurum tarafından tedarik edilen konutlar

yakıtı kurum tarafından tedarik edilen konutlar

Lojman yakıt bedeli ile ilgili yasal düzenlemelere 10 Ocak 2014 tarihinde Resmi Gazete'de açıklanan Milli Emlak Genel Tebliği kapsamında açıklanıyor. Buna göre 2014 lojman yakıt bedeli ne kadar?

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

AVM'de depremzede yakınları tarafından yakalanmıştı! Emlakbank Konutları müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı!

Başkent Ankara’daki bir alışveriş merkezinde depremzede kadınlar tarafından yakalanıp polise teslim edilen ve sonrasında da tutuklanan Emlakbank Konutları müteahhidinin Mehmet Özat’ın ifadesi ortaya çıktı.

Piyasalar tarafından merakla bekleniyor! 2023 Merkez Bankası Kasım faiz kararı ne zaman açıklanacak?

Piyasalar tarafından merakla beklenen Merkez Bankası'nın Kasım ayı faiz kararı araştırılıyor. Peki 2023 Merkez Bankası Kasım faiz kararı ne zaman açıklanacak?

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada geçen sene vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'lik kısmının devlet tarafından karşılandığını dile getirdi.

İş Bankası'ndan yakıt alışverişlerine dev kampanya!

İş Bankası'nın MaxiPuan kazandıran yakıt alışverişi kampanyası, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında, İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine özel fırsatlar sunulmaktadır.

TOBB Tarafından Güncellenen Buğday ve Arpa Fiyatları Ne Kadar? Zam Gelen Hububat Ürünleri İşte Listede

TOBB tarafından buğday ve arpa fiyatları güncel olarak açıklandı. Buğday ve arpa fiyatları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından belirlenmeye devam ediyor. Temmuz ayında zamlanan birçok gıda ürünün arasında arpa ve buğday da yer aldı. İşte güncel arpa ve buğday fiyatları…

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Aile Bakanlığı tarafından yapılan tüm ödemelere zam geldi! Acil bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay gerçekleştirilen yardım ödemeleri mart ayının gelmesiyle beraber tekrar araştırılmaya başlandı. Mart ayında pek çok kalemde aylıklar güncellenirken, sosyal yardım ödemelerinde de artış gerçekleşti.

Aile Bakanlığı'ndan sonra bir atak da oradan! Tüm ailelere bu para verilecek

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik her alanda yardımlar devam ediyor. Vatandaşlara bir kurum tarafından daha doğal gaz yardımı verilecek.

Aile Bakanlığı tarafından verilen bu parayı nasıl alabilirsiniz? Şimdi tıklayın kaçırmayın

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik birçok alanda para ödemesi yapılıyor. O alanlardan biri de engelli yardımlarıyla ilgili. İşte engelli yardımı almak için izlenmesi gereken yollar.

Şehit yakını ve gazilere müjde! O destekler bugün 1.400 TL zamla hesaplara yattı!

Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı (TŞYGDV) tarafından, şartlı bağış kapsamındaki hak sahiplerine ödenen aylık tutar yükseltildi. İşte yeni şehit yakını ve gazilere ödenen aylık bağış tutarı...

Düşük yakıt tüketimine sahip Honda Dio 13 Ekim 2022 fiyat listesi!

Düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken Honda Dio fiyatları yeni bir scooter almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Honda Dio fiyatları ne kadar? İşte Honda Dio 13 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tüm gözler TOKİ konutlarında! İşte Erdoğan tarafından açıklanacak dev konut projesinin ayrıntıları

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün açıklanacak. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasının amaçlandığı proje ile  artan konut fiyatlarının ve kiraların da önüne geçmesi bekleniyor. 

yakıtı kurum tarafından tedarik edilen konutlar Haberi

yakıtı kurum tarafından tedarik edilen konutlar

Lojman yakıt bedeli!

Lojman yakıt bedeli ile ilgili yasal düzenlemelere 10 Ocak 2014 tarihinde Resmi Gazete'de açıklanan Milli Emlak Genel Tebliği kapsamında açıklanıyor. Tebliğe göre, 15 Ocak 2014 tarihinden itibaren lojmanlarda 1,13 TL/m² yakıt bedeli tahsil edilecek.


Yakıt maliyetlerindeki artışlar dikkate alınarak, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu kapsamındaki kurum ve kuruluşların yurt içindeki kaloriferli konutlarından, yakıtı kurum tarafından tedarik edilenlerde oturanlardan, ısı pay ölçer veya kalorimetre cihazı montajı yapılmamış konutlarda her bir metrekare için 15/1/2014 tarihinden itibaren 1,13 TL/m² yakıt bedeli tahsil edilir.


Diğer taraftan, ısı pay ölçer veya kalorimetre cihazı montajı uygulamasının ülke genelinde henüz tamamlanmadığı ve kontenjan ve metrekare yakıt bedeli uygulamasının da devam ettiği dikkate alınarak; ısı pay ölçer veya kalorimetre cihazı montajı yapılmış konutlarda; birinci fıkradaki yakıt bedelinin...