12 / 05 / 2024

yaktaş zemin projeleri

yaktaş zemin projeleri

1.300 yatak kapasitesi ile Türkiye’nin en büyüğü ünvanını alan Mersin Şehir Hastanesi’nden sonra 3.804 yatak kapasitesi ile dünyanın en büyüğü ünvanını alacak olan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi projesinde de sona gelindi. 

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Gerflor, Yaktaş İnşaat'ın hakim hissedarı oldu!

Dünyanın en önemli zemin üretici firmalarından biri olan Fransız Gerflor, Türk şirketi Yaktaş İnşaat'ın hakim hissedarı oldu.

TOKİ Marmara ve Ege Bölgesindeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ 2 bölgede zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesindeki projeler için Zemin Etüt Raporu hazırlatacak!

İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 2 Nisan 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Yaktaş Levent’te showroom açtı!

Zemin kaplama çözümleriyle Türk yapı sektöründe önemli projelerde mimarların yanında olan Yaktaş tasarıma verdiği önemi yeni sergisinde bir kez daha öne çıkarttı.

DKY İnşaat mahalle konsepti ile kentsel dönüşüm projeleri inşa edecek!

DKY İnşaat'ın öncelikli hedef bölgeleri Kadıköy, Ataşehir, Maltepe, Kartal, Haliç ve Kağıthane. DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projeleri ile İstanbul'u dönüştürmeye hazırlanıyor...

Riskli binaların tespitleri zemin kattan yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli binaları zemin kattan tespit edecek. Binanın bütününün incelenmesi yerine en fazla zarar gören kritik kat belinlenip buradan numume alınacak...

yaktaş zemin projeleri Haberi

yaktaş zemin projeleri

Türkiye’nin ilk entegre sağlık projesi olan Mersin Şehir Hastanesi’nde 135.000 m2`lik zemin Gerflor ürünleriyle kaplandı. 328 bin m2’lik inşaat alanına sahip PPP bazlı (Kamu Özel Ortaklığı) proje 1.300 yatak kapasitesiyle şimdilik Türkiye’nin en büyüğü konumunda. Mersin Şehir Hastanesi’nin gerek sağlık birimlerindeki, gerekse de teknik hizmetler binalarındaki zeminler, 4 bin kişilik istihdam ve günlük 6-8 bin hasta trafiğini karşılayabilecek üstün dayanıma sahip durumda. 

“Böylesi başarılı uygulamalar sektörümüzü daha da güçlendirecek”

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Yaktaş Yönetim Kurulu Başkanı Artuk Yakut, yapımı tüm hızıyla devam eden ve dünyanın tek kontratla inşa edilen en büyük sağlık kampüsü olma özelliğini taşıyan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nin de Gerflor zeminler ile hizmet vereceğini açıkladı: “Yaktaş’ın 23 yıllık tecrübesi, finans gücü ve Gerflor ürünlerinin çözüm odaklılığı ve...