18 / 05 / 2024

Yakup Canbolat özgeçmiş

Yakup Canbolat özgeçmiş

23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanı Yakup Canbolat Hakkari Valiliği’ne atandı. Peki, Yakup Canbolat kimdir?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı sürüyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker yapımı tamamlanmak üzere olan Meram Tıp Fakültesi Hastanesinin yeni binasında incelemeler yaptılar.

Derbent Aladağ kayak merkezine kavuşuyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Derbent Aladağ’da kurulması planlanan kayak tesisleri alanında incelemelerde bulundu.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Konya'nın 2016 yatırımlarında bin 62 proje var!

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

İlyas Özsüer kimdir?

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olan İlyas Özsüer vefat etti. Peki İlyas Özsüer kimdir? İlyas Özsüer bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte İlyas Özsüer'in özgeçmişi...

Nurol GYO Satış ve Pazarlama'da bayrak değişimi!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO' daki yeni görevine 05 Ekim 2015 tarihi itibarıyla başladı. İşte Cüneyt Çimen'in özgeçmişi...

Yakup Canbolat özgeçmiş Haberi

Yakup Canbolat özgeçmiş

Yakup Canbolat kimdir?

1969 yılında Çorum Alaca'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Alaca'da tamamladı. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimini kazandı. 1991 yılında mezun oldu. 1992 yılında Konya'da kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. 


8 ay boyunca İngiltere'de dil eğitimi aldı. Kahramanmaraş'ın Andırın ve Afşin ilçelerinde kaymakam vekili görevlerinde bulundu. Sırasıyla 1995-1998 yıllarında Durağan (Sinop), 1998-2000 Yedisu (Bingöl), 2000-2003 Cumayeri (Düzce), 2003-2005 Kahta (Adıyaman) ilçelerinde kaymakamlık, 2005-2007 yıllarında Yozgat Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu.

2007 yılından beri de Söğüt (Bilecik) Kaymakamlığı görevini yürüten Canbolat, İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Eğitim Daire Başkanlığı görevini yürüttü.


23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanı Yakup Canbolat Hakkari Valiliği’ne atandı.


Canbolat, evli...