06 / 05 / 2024

Yalçın Kuşkan

Yalçın Kuşkan

Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Meclisi Grup Başkan vekili Hüseyin Yılmaz, Büyükşehir Meclis üyeleri Nihat Değer, Orhan Tanış, Zafer Şimşek, İl Başkan Yardımcıları Faize Karakuş, ArzuTürkkal Enç ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan zam açıklaması: Maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmalı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmasının gerektiğini vurguladı. 

Memur Sen Başkanı Yalçın’dan açıkladı! Memura ek zam…

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur ve memur emeklilerini ilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan 3600 ek gösterge açıklaması! Maaşlar ne kadar artacak?

3600 ek gösterge ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, maaşlarda farkların olacağını vurgulayarak, bunun da bir emekli zammı anlamına geldiğini kaydederek, ayrıca maaşlarda da yapılacak artış rakamlarını da söyledi. 

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Semih Yalçın'dan Ayasofya açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ayasofya'ya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Ayasofya üzerinde tasarruf hakkı Türk milletine aittir" dedi...

Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisi ödememiş!

Sit alanına kaçak köşk diken Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisini de ödemediği ortaya çıktı. Çıkan haberler yüzünden panikleyen Soner Yalçın, dün borcunu apar topar yatırmış...

MHP'li Semih Yalçın'dan Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, "MHP'nin temel beklentisi, Kanal İstanbul iç suyolunun, Boğazların hükümranlık haklarını Türkiye'ye veren, bölgede ve Karadeniz'de barışın sürmesine katkıda bulunan Montrö Sözleşmesi'ne halel getirmeyecek surette düzenlenmesidir" dedi...

Yalçın Akdoğan'dan Pendik AKM değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşi için Pendik’e gelen AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini de değerlendirdi. 

Hasan Süzer’den miras kalan yalının satışı istendi!

Merhum iş adamı Hasan Süzer’den çocuklarına miras kalan yalı davalık oldu. Süzer’in oğlu iş adamı Kemal Süzer’den, karşılıksız çıkan çek nedeni ile alacaklı olan bir plastik firması önce icra takibi başlattı; daha sonra mahkemeye başvurarak yalının satışını istedi.

Fikret Kuşkan'a eski eşten mal varlığı davası!

Eski eşten Fikret Kuşkan'a bir dava dahaEski eşi Fikret Kuşkan’a nafakasının artırılması ve çocuğuyla görüşme günlerinin sınırlandırılması talebiyle iki ayrı dava açan Bahar Kerimoğlu, yine mahkeme yolunda. Kerimoğlu, Kuşkan’ın tüm mal varlığına tedbir konulmasını istiyor.

Ordu Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın talimatıyla yapım çalışmalarına başlanan ve çevre yolu ile Karadeniz sahil yolu arasındaki bağlantıyı sağlayan Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı, hem trafiği rahatlattı hem de modern görünümüyle vatandaşlardan tam not aldı.

Yalçın Kuşkan Haberi

Yalçın Kuşkan

Yalçın Kuşkan ve CHP heyeti, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mn hazırladığı, kesinleşen "İzmit Belediyesi Bütünleşik Kıyı Alanları Projesi"ni eleştirdiler. 

CHP İl başkanı Yalçın Kuşkan, kentin geleceği, bu kentte gelecekte yaşayacak nesiller adına çok kaygılı olduklarını belirterek sözlerine başladı, "çok endişeliyiz. 

Bu limanlar projesinin peşini bırakmayacağız." dedi. Kuşkan söz konusu proje hakkında şöyle konuştu: "Proje, Kocaeli'nin ıoı kilometrelik, Yalova'nın 106 kilometrelik sahil şeridini içine alıyor. Liman projesine askı süresi içinde iki konuda itirazda bulunduk." 


HALKIMIZ BİLGİLENDİRSİN. 



CHP Büyükşehir Meclisi Başkan Vekili Hüseyin yılmaz da bu projenin kent halkından gizlendiğini iddia etti. Yılmaz Şehircilik Bakanlığı'nın İzmit körfezi için şunları söyledi: "İsterdik ki, her zaman ileri hazırladığı bu planı kent kamuoyu ile demokrasiden, şeffaf belediyecilikten söz paylaşsın, bu konuda halkımızı eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çevre ve bilgilendirsin....