29 / 04 / 2024

Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Kimin

Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Kimin

Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Osman Yalçın imzasıyla kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Esaş Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esaş Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenler’de   300 bin TL sermaye bedeli  ile Aşkın Demirtaş tarafından kuruldu.

Ay Simay Yapı Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Simay Yapı Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Sarıkaya tarafından kuruldu.

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Ataş tarafından kuruldu.

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsa Delibaş ve Kenan Polatkan ortaklığında kuruldu.

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Günal Kazankaya tarafından kuruldu.

Daha Yapı Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daha Yapı Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başaşkşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akın Yücel ve Mustafa Koşaca ortaklığında kuruldu.

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dadak tarafından kuruldu.

Clk Cam Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clk Cam Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Numan Çelik tarafından kuruldu.

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çavdar tarafından kuruldu.

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Akıncı ve Selim Yarımoğlu Güneş ortaklığında kuruldu.

Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Kimin Haberi

Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Kimin

Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Osman Yalçın imzasıyla kuruldu.


Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...