03 / 05 / 2024

yalçınlar konut projeleri

yalçınlar konut projeleri

fotoğraf sektörünün bir numarası olarak bilinen Yalçınlar, ilk markalı konut projesi olan Gölmahal Villaları'nda satışa başlayarak Büyükçekmece'deki projede villaları 1.3 ve 1.5 milyon dolarak satacak

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri!

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ İzmir 2020 başvuruları için gerekli belgeler neler? 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyal TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri...

Yalçınlar Group Büyükçekmece'de büyüyecek!

Uzun yıllar fotoğrafçılık alanında gösterdikten sonra inşaat sektörüne giren ve ilk yatırımını İstanbul Büyükçekmece'de yapan Yalçınlar Group, yine aynı bölgede proje geliştirmeye karar verdi.

Yalçınlar Group yeni projesi Batı Mahal'i tanıttı!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, 150 villanın yer alacağı yeni projesini tanıttı.

Yalçınlar Group Batımahal projesi!

Yalçınlar Group Batımahal projesi 90 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Teslimlerin ilk etapta 18 ay sonra gerçekleşeceği proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Yalçınlar Grup basın toplantısı 27 Mayıs'ta!

Yalçınlar Group, GölMahal Villaları’ndan sonra aynı bölgede BatıMahal de hayata geçti. Önümüzdeki dönemde de inşaat sektöründe emin adımlarla ilerlemeye, kaliteli projeleri tüketicilerle buluşturmaya devam edecek.

Yalçınlar Group BatıMahal projesinin basın toplantısı 27 Mayıs'ta!

Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları’ndan sonra aynı bölgede 2.projesi BatıMahal’e başlayan Yalçınlar Group’un 27 Mayıs Çarşamba günü basın toplantısı düzenliyor.

Yalçınlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Yalçın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

Köy ve beldelere toplu konut projeleri geliyor!

Son dönemde hız kazanan toplu konut projeleri, köy ve beldeleri de kapsayacak. Köy ve beldelerde yöresel mimari kimliği yansıtan mini toplu konut programları geliştirilecek.

Aykar Konut Projeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykar Konut Projeleri İnşaat Limited Şirketi, Anıl Aydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart 2015 tarihinde Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Avcılar Sokak'ta kuruldu.

Universal21 konut projeleri için 100 yeni personel alacak!

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod Üniversal21 olarak Mart ve Nisan aylarında yeni başlayacakları konut projeleri için başlayacağı 100 yeni kişiyi işe alacaklarını söyledi.

Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hüseyin Ürek Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Konut projeleri aidat değerleri yayınlandı!

Konut Projeleri Aidat Değerleri yayınlandı. REIDIN tarafından gerçekleştirilen "Konut Projeleri Aidat Değerleri" araştırması ile il, ilçe ve projeler bazında lokasyonların aidat ortalamaları analiz edilebilir şekilde yayınlandı.

Tanyer İnşaat Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor!

Tanyer İnşaat, Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor

yalçınlar konut projeleri Haberi

yalçınlar konut projeleri


Yalçınlar Group, ilk markalı konut projesi Gölmahal Villaları'nı Büyükçekmece'de inşa ediyor. Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın şu yorumlarda bulundu:


Uzun süredir gayrimenkul işi ile ilgileniyoruz ancak Gölmahal'le ilk kez markalı konut pazarına girdik. Arazi toplamaya 1986 yılında başladık ve 200 dönüm civarında bir arazi stoğumuz bulunuyor. Yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Tanınmak için önce prestijli proje yapmamız gerekiyordu. Gölmahal ile bunu başardık. Beykoz civarında da planlarımız var. Villa ya da çok katlı bina şeklinde olabilir. Hep A grubuna yönelik işlere devam edeceğiz.


Kendi elektriğini üretecek


Gölmahal Villaları Genel Koordinatörü Güzin Ervardar ise önümüzdeki yıl mart ayında teslim edilmesi planlanan proje ile ilgili şu bilgileri veriyor: 38 lüks villadan oluşuyor. İki tip villa ve iki fiyat var; 1 milyon 295 bin dolar ve 1...