28 / 04 / 2024

Yalçıntepe Maximoon teslim

Yalçıntepe Maximoon teslim

Yalçıntepe Maximoon projesi kapsamında yeni yıla özel peşin ödemelerde yüzde 5 indirim ve 12 ay faizsiz vadelendirme seçeneği sunuluyor. Projede 56 metrekare 1+1'lerin fiyatları 126 bin TL'den başlıyor

Nef Reserve Yalıkavak'ta teslim heyecanı!

Son 4 yılda 18 proje ve 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, Yalıkavak'ta son denize sıfır koyda yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ın teslimine de Ağustos ayında başladı.

Nef konut teslimlerine devam ediyor!

İnistanbul Topkapı projesinin üçüncü etabında teslimlere başlayan Nef, 2019 yılının geri kalanında İnistanbul Topkapı projesinin son etabının, Nef Sancaktepe ve Nef Yalıkavak projelerini teslim etmeyi planlıyor. 

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Nef Yalıkavak Evleri teslim bilgisi!

Nef Yalıkavak projesi Timur Gayrimenkul tarafından Muğla Yalıkavak'ta hayata geçirildi. Ön taleplerin alındığı projede daire, otel ve mağazalara yer veriliyor...

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Yalıncak Aklife teslim tarihi!

Yalıncak Aklife Evleri projesinde 4+1 dairelerin fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor...

CRE Yapı Denetim'in proje ve uygulama durdurma işlemi iptal edildi!

Mimar Meral Yalçıntepe tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 4. İdare Mahkemesi’nin 12.11.2015 tarihli ve E.2015/2172 sayılı kararı ile ‘‘dava konusu işlemin yürütülmesinin durdurulmasına’’ hükmedildi.

Yalıkavak Nicchia teslim tarihi!

Lansmanının 27 Mayıs'ta yapılması planlanan projede villaların kendine özel bahçesi mevcut. Proje Neo Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Yalıkavak Nicchia teslim tarihi olarak 2 yıl sonra yapılması düşünüldü.

Gökhan Çakmak: Konut satışlarımızı doğru fiyatlandırmayla yapmamız gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Yalçıntepe Group Satış Koordinatörü Gökhan Çakmak; konut satışlarını yaparken nelere dikkat etmek gerekir kısmına değindi...

Maximoon Evleri projesi 2015'te teslim!

Yalçıntepe İnşaat Maximoon Evleri İstanbul’un yaşam merkezi olan Bahçeşehir’de açılmış olan Akbatı Avym sizlere sadece 500 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. Proje teslimlerinin 2015'te yapılması planlanıyor.

Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim?

Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat ortaklığıyla yaşama geçirilen Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim sorusuna Ağustos 2014 cevabı veriliyor. İçerisinde 146 adet dairenin bulunduğu projede banka kredisi kullanılıyor...

Maximoon ne zaman teslim?

Maximoon ne zaman teslim sorusunun yanıtı yıl sonu olarak belirlendi. Projede yer alan daire seçenekleri 107 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 1.332 daire yer alıyor.

Bahçeşehir Maximoon'da 12 ay 0 faiz! 107 bin TL'ye!

Yalçıntepe Group'un İstanbul Bahçeşehir'deki projesi Maximoon'da Ramazan'a özel avantajlar dikkat çekiyor. Kampanya ile 107 bin TL'den başlayan fiyatlar, peşin alıma yüzde 5 indirim, 12 ay 0 faiz ve KDV fırsatı sunuluyor

Yalçıntepe Maximoon teslim Haberi

Yalçıntepe Maximoon teslim

Maximoon projesi, Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Maximoon Bahçeşehir projesi, Yalçıntepe Group tarafından inşa ediliyor. 


Yalçıntepe Maximoon projesi kapsamında 1.332 konutun yanı sıra 93 mağaza yer alıyor. Proje kapsamında toplamda 8 blok bulunuyor. 




Yalçıntepe Maximoon satılık daireleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 




Yalçıntepe Maximoon fiyat listesi!

39 metrekare 1+0'ların fiyatları 107 bin TL'den

56 metrekare...