28 / 04 / 2024

yalı arsası

yalı arsası

1945 yılında Kadıköy Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilana göre Kandilli'de bulunan 522 metrekarelik bir yalı arsası, 3 bin 338 lira bedel üzerinde açık artırma usulüyle satılacakmış.

1943 yılında 755 metrekare yalı arsası 12 bin liraya satılacakmış!

1943 yılında Kadıköy Kızıltoprak'ta 755 metrekare yalı arsası 12 bin liraya satılacakmış. Metrekaresi 16 liraya satılacak olan yalı arsasını 1943 yılında 364 tane altın parasına almak mümkünmüş.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO Yalıkavak villa projesi için sözleşme imzalayacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Muğla Yalıkavak'ta yer alan arsasında villa projesi hayata geçirecekç. Şirket, bu proje için Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ile maliyet+kâr inşaat sözleşmesi imzalanmasına ilişkin karar aldı. İşte ayrıntılar...

Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda 24 ay 0 faiz fırsatı!

Vesen Yapı’nın İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da, İller Bankası arsası üzerinde inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda sıfır faiz fırsatı ile çok özel ödeme avantajlarının sunulduğu fırsatlar başladı.

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Emirgan Şerifler Yalısı'nın arsası satılıyor!

Boğaziçi’nin Avrupa Yakası’nda ayakta kalan en eski eser olma niteliğindeki Emirgab Şerifler Yalısı’nın 3 bin 250 metrekare alanlı harem kısmının arsası İzale-i Şuyu ile satılıyor.

Konya Yalıhüyük TOKİ projesi için başvurular başladı!

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, "Vatandaşlarımıza TOKİ sözü vermiştik Çalışmalarımıza hız verdik şimdi o projeye start verildi. Arsası tahsis edildi. Sözümüzü yerine getiriyoruz." dedi.

1945 yılında Kandilli'de 3.338 liraya yalı arsası!

1945 yılında Kadıköy Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilana göre Kandilli'de bulunan 522 metrekarelik bir yalı arsası, 3 bin 338 lira bedel üzerinde açık artırma usulüyle satılacakmış.

Memduh Paşa Yalısı ihale yoluyla satışa çıkarıldı!

Emlak Bankası, ''Memduh Paşa Yalısı ve müştemilatı'' ve arsasını, 35 milyar lira muhammen bedelle ve ihale yoluyla satışa çıkarmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

1993 yılında Memduh Paşa Yalısı ihale yoluyla satışa çıkarılmış!

1993 yılında Emlak Bankası, Kireçburnu'ndaki 3 bin 95 metrekare arsa üzerinde bulunan ''Memduh Paşa Yalısı ve müştemilatı'' ve arsasını, 35 milyar lira muhammen bedelle ve ihale yoluyla satışa çıkarmış.

1982 yılında Boğaziçi'nde arsa alım ve satımı durmuş!

1982 yılında Boğaziçi'nde inşaat yasağı konmasından sonra arsa alım ve satımı da durmuş. Yasakdan önce yalı arsasının metrekaresi 15-20 bin liraya, Bebek'te apartman arsasının metrekaresi 400-600 liraya satılıyormuş.

TOKİ Yalı Ataköy fiyatları!

İstanbul Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde 564 ada 186 parselde hayata geçirilen TOKİ Yalı Ataköy projesi TOKİ'nin arsası üzerinde inşa ediliyor. İşte TOKİ Yalı Ataköy fiyatları...

TOKİ Yalı Ataköy projesinde 1 milyon 100 bin TL'ye 1+1!

Yalı Ataköy projesi TOKİ'nin arsası üzerinde, Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde 564 ada 186 parselde hayata geçiriliyor. Proje 512 adet konut, 64 adet işyeri ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.

yalı arsası Haberi

yalı arsası



Kadıköy Vakıflar Direktörlüğü ilanları


Muhammen kıymeti   Pey akçesi

  Lira   K.                     Lira  K.


  3338  86                    205  43  Kandilli'de Kandilli İskelesi'ne

                                                    iki dakika mesafede eski Rıhtım

                                                    yolu, yeni...