18 / 05 / 2024

Yalı Emlak Real State broker

Yalı Emlak Real State broker

Yalı Emlak Real State broker'ı Halil Alparslan canlı yayınımızda gayrimenkul sektörüne yönelik açıklamalar yaptı.

Türk emlak şirketi Uganda pazarına girdi

Türk emlak şirketi Vaal Real Estate, yaklaşık 30 milyon dolarlık projesiyle Uganda pazarına girdiğini bildirdi. Cadenza adı verilen konut projesinde 2027 yılında yaşamın başlaması planlanıyor.

Çarpıcı rapor! Çin'de emlak satışları yüzde 50'den fazla düşecek!

China Real Estate Information Corp. tarafından açıklanan verilere göre son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle gündeme gelen Çin'de emlak satışları nın yüzde 50'den fazla düşeceğini belirtti.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

İstanbul Boğazı'nda yalı satan emlakçıya 36 milyon TL komisyon: 1 yalı satışı emlakçıyı zengin ediyor!

Emlakçılar, İstanbul Boğazı’nda yalı satışını yaptıklarında Adalar’dan 1 yalı dairesi, 11 milyon lira değerinde bir yat ve lüks bir otomobil alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Büşra Unutur, Cengiz Güvenç ve Yalçın Avcı ortaklığında kuruldu.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Big4safe Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big4safe Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Yalçıntuna tarafından kuruldu.

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sevda ve Mohammaed Fakhrı Qader ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Bodrum Yalıkavak'taki 2 arsayı 370.4 milyon TL'ye satın aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yalıkavak Mahallesi'nde yer alan 645 ada 33 parsel ile 645 ada 39 parsel numaralı taşınmazların satın alınmasına ilişkin protokol imzaladı. İşte ayrıntılar...

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Jmp Real Estate Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jmp Real Estate Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Josef Peterseıl tarafından kuruldu.

Gayrettepe Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gayrettepe Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bora Erkan ve Yalçın İşgüdengil ortaklığında kuruldu.

Yalı Emlak Real State broker Haberi

Yalı Emlak Real State broker

Yalı Emlak Real State brokerı Halil Alparslan canlı yayınımızda sektör değerlendirmesi yaptı. Bu yıl 4-8 Kasım tarihlerinde düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda canlı yayın konuğumuz olan Alparslan, "Fuar çok güzel gidiyor. Körfez ülkelerinden yoğun bir ilgi var. Bugün ve yarın daha kalabalık olacağını düşünüyoruz" dedi. 


Dap Yapı, Astaş Holding, Ofton, Aksoy Grubu gibi önemli gayrimenkul firmalarının Bodrum'da büyük yatırımlar yaptığını belirten Alparslan, Bodrum'un İstanbul'un 3. yakası olduğunu söyledi. 12 yıldır kendi içinde çok büyüdüklerini anlatan Halil Alparslan Yalı Emlak Real State hakkında da bilgiler verdi. "5 kolda hizmet veriyoruz. Emlak sektöründe iddialıyız" dedi.


Bodrum'da gayrimenkulün çok hızlı değerlendiğini söyleyen Alparslan, en düşük daire fiyatlarının 300 bin liradan başlangıç gösterdiğini ve milyon dolarlara kadar çıktığını söyledi. İlçede bir gayrimenkulün yıllık yüzde 20-50 arasında...