03 / 05 / 2024

yalı evleri restorasyon projeleri

yalı evleri restorasyon projeleri

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki 165-166 parseller üzerinde bulunan eski Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkıyor.

545 yıllık tek yalı camisi yenileniyor! Edirne'de tarihi restorasyon başladı!

Edirne'de 545 yıllık tek yalı camisi olan tarihi Kasımpaşa Camiisi definecilerin kazıları sonucunda büyük tahribat görmüştü. Edirne Valisi Yunus Sezer, caminin restorasyon çalışmalarına başlandığını açıkladı. 

Bodrum Yalı Evleri'nde 370 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Bodrum'da hayata geçirilen Yalı Evleri'nde fiyatlar 370 bin dolardan başlıyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı sunuluyor.

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayrak, Hikmet Bayrak, Şerafettin Bayrak ve Ummet Bayrak ortaklığında kuruldu.

Konya'da tarihi evler kentsel dönüşüm ile yaşatılıyor!

Tarihi Konya evleri, restorasyon ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarıyla turizme kazandırılıyor.

Tarihi Afyon Evleri'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Afyonkarahisar’da Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait tarihi Afyon Evleri’nin 100 adedinin restorasyon çalışmaları bitirildi.  Çalışmalar 21 evde devam ediyor.

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Gölcük Yalı Evleri'ne ödül!

Gölcük Belediyesi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği´nden "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" aldı.

Hsn İzolasyon Ve Yalıtım Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsn İzolasyon Ve Yalıtım Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Haluk Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na fotoğraflı kamuflaj!

Restorasyon çalışmalarının devam ettiği Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı, daha önceki hasarsız halinin fotoğrafıyla kapatıldı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor. Yalıtım ile projede, konut sahiplerinin doğalgaz faturalarında ayda 400 TL'ye varan tasarruf sağlanabilecek..

Abdullah Ağa Yalısı'ndaki restorasyon mecliste!

İstanbul Çengelköy'de yer alan Abdullah Ağa Yalısı'ndaki Sütiş'in restorasyonu için CHP'li Meclis Üyeleri meclise soru önergesi gönderdi. Önergede, tarihi dokunun bozulduğuna dikkat çektiler.

yalı evleri restorasyon projeleri Haberi

yalı evleri restorasyon projeleri


Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki 165-166 parseller üzerinde bulunan eski Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkıyor.


Gölcük'ün Tarihi Koridor başlangıcı konumundaki " Yalı Evleri Restorasyonu" projesiyle bölgenin tarihsel dokusunu yeniden yaşatmayı hedefleyen ve hızla yürüyen çalışmalarını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de yakın bir hassasiyetle takip ediyor.

Tarihi Doku Değirmendere'de Can Buluyor

Tarihsel  bir geçmişi olan "Yalı Evleri"  röleve ve restorasyon çalışması kapsamında bölgedeki  iki  eski tarihi ev aslına sadık kalınarak, yerinde yapımı tamamlanarak bitirildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, söz verdik yaptık  ve yapmaya devam edeceğiz diyerek, Değirmendere Yalı Evleri Projemize büyük bir hızla devam ediyoruz. Çok şükür ki bunun sonucunda bizleri heyecanlandıran projelerimiz de bir bir gün ışığına...