09 / 05 / 2024

yalı sahibi

yalı sahibi

1990 yılında İstanbul'un birçok tarihi yalısı bakımsızlık yüzünden yok olma tehlikesiyle karşı karşıyaymış. Yalılarda oturan, ancak onarımları için gerekli parayı denkleştiremeyen 'yoksul milyarderler' devletten yardım bekliyormuş.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

O yalı için teklif edilen 929 milyon TL'yi reddetti! İstediği rakam ise dudak uçuklattı!

Ortaköy'ün gözde yalılarından biri olan Mehmet Paşa Yalısı'na bir Türk yatırımcı, 50 milyon Dolar teklif etti. Ancak yalının sahibi Ünal Aysal teklifi kabul etmedi. Aysal'ın Mehmet Paşa Yalısı için istediği rakam ise dudak uçuklattı...

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! ​​​​​​​

TOKİ Konya Yalıhüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yalıhüyük'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yalıhüyük'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yalıhüyük sosyal konut projesi... 

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'a kaçak villa şoku!

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'ın, Levent'te SİT alanında yer alan 30 milyon liralık villasıyla ilgili başlatılan kaçak villa soruşturması tamamlandı. Yalçın'ın 3 yıldan 10 yıla kadar hapis isteniyor...

Ev sahibi yalıtım yaptırmıyorsa dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında “Kiracının yalıtım yaptırılmasını isteme hakkı var mı? sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

97.5 milyon TL'lik dev villanın sahibi Erdal Acar çıktı!

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan bir malikane, 97 milyon 500 bin TL’ye satışa çıktı. Herkesin merak ettiği özel havuzlu ve 2 bin 500 metrekarelik evin sahibi Erdal Acar çıktı!

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Soner Yalçın'ın kaçak villasına bakanlık el koydu!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Oda TV’nin sahibi ve Sözcü Gazetesi’nin yazarı Soner Yalçın’ın Levent’te yeniden inşa ettiği kale gibi villasında incelemeler yaptı.

Soner Yalçın’ın kaçak villasına çifte soruşturma!

Oda TV’nin sahibi ve Sözcü Gazetesi yazarı Soner Yalçın’ın İstanbul Levent'teki milyonlarca dolarlık kaçak villası ile ilgili soruşturma başlatıldı

Soner Yalçın Levent'teki villasında yasa dışı inşaat mı yaptı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın Levent’te SİT alanında yer alan ve kale gibi korunaklı olan 30 milyonluk villasında da yasa dışı inşaat yapıldığı belirtildi.

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı!

Etel ile Robert Baler’in sahibi olduğu Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı. Tarihi yalının fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Süreyya Yalçın 570 milyon liralık mirasını almaya geliyor!

Türkiye'nin en önemli işadamlarından biri olan Faruk Yalçın'ın 5 çocuğu arasında miras paylaşılamadı. Yargıtay, Süreyya Yalçın'ın 97 milyon dolar yani 570 milyon lira almasına karar verdi. Yalçın, 28 Haziran'da İstanbul'a gelip mirasının sahibi olacak.

yalı sahibi Haberi

yalı sahibi



Çürümeye başlayan tarihi evlerini onarmak için devlet yardımı bekliyorlar


Yalılı 'yoksul' milyarderler


Maddi değerleri milyarlarla ifade edilen yalılarda oturan, ancak onarımları için gerekli parayı denkleştiremeyen 'yoksul milyarderler' yalılarını ''acı son''dan kurtarabilmek için devletten yardım bekliyorlar.


Sahibi memur emeklisi olan Hacı Ahmet Bey Yalısı bakımsızlıktan çürüyor. 5 milyar verilen yalısını satmak istemeyen Saha Ramazanoğlu onarım için devlete başvurdu.


Kaderine terk edilen yalılar arasında SHP Genel Başkan Erdal İnönü'nün Anadoluhisarı'ndaki yalısı da bulunuyor.


Asım ERTAN


   İSTANBUL'un süsü birçok tarihi yalı bakımsızlık yüzünden yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Maddi değerleri milyarlarla ifade edilen yalılarda oturan, ancak onarımları için gerekli parayı denkleştiremeyen ''yoksul milyarderler'', yalılarını...