02 / 05 / 2024

yalın evler kişiselleştirme

yalın evler kişiselleştirme

Yalın Evler Projesi 'nde. "modüler daire" satın alma imkanı Eylül sonuna kadar devam ediyor. Gelecek yıl tamamlanacak olan proje, 146 konut ve 10 dükkandan oluşuyor.

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

İstanbulkart kişiselleştirme işlemi nedir?  İstanbulkart kişileştirme işlemi nasıl, nereden yapılır?

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor. Kişiselleştirilmemiş kartlar İstanbulkart’a özel aktarma, ücret iadesi ve resmi tatillerde ücretsiz seyahat hakkından faydalanamayacak. Peki kişileştirme nasıl ve nereden yapılıyor?

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır? Kişiselleştirilmiş kart ne demek? İstanbulkart kişiselleştirme zorunlu mu?

İstanbulkart, İstanbulluların toplu ulaşımda kullandığı karttır. Bu İstanbulkarta kişiselleştirme zorunluluğu getirildi. Vatandaşlarda İstanbulkart kişiselleştirmenin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyor.

Samsung’dan kişiselleştirilebilir Bespoke buzdolapları! Alt ve üst kapaklar için 4 farklı renk ve desen! 

Samsung, kullanıcı odaklı Bespoke felsefesinden ilham alan, kişiselleştirilebilen tasarıma sahip, yeni Bespoke serisi buzdolaplarının tanıtımını gerçekleştirdi. İşte Samsung Bespoke buzdolabı serisi özellikleri...

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022, Son gün ne zaman? İşte İstanbulkart kişiselleştirme ekranı!

İstanbulkart özelleştirmesi (kişiselleştirme) ile ilgili yeni detaylar açıklandı. İstanbul kartının kaybedilmesi durumunda bakiye korunacak Kişiselleştirme için son tarih verildi. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nasıl ve nereden yapılır?

Sinpaş Finans Şehir’de evler kişiselleşiyor!

Gayrimenkul sektörüne yenilik kazandıran Sinpaş, Custom – Made Homes’u hayata geçiriyor. Tarzını evine yansıtmak isteyenler için birçok özellik sağlayan Sinpaş, evleri zevklere göre kişiselleştiriyor.

Silverline Ankastre'den kişiselleşebilen kampanya!

Silverline Ankastre, sonbahara kişiselleşebilen kampanya ile merhaba dedi... Kampanya için bir araya getirilen Silverline ailesinin en özel modellerinden oluşan setler arasında ihtiyaca göre ürün değişimi yapılabiliyor ve tüketici kendi setini oluşturabiliyor…

Villeroy&Boch'tan kişiselleştirilebilen duş teknesi!

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ile yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Infinity konsepti ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.

İzkend - İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği faaliyete geçti!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında başta İzmirliler olmak üzere tüm Egelilere hizmet verme amacıyla yola çıkan İzkend - İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği kuruluşunu tamamlayarak faaliyete geçti...

Sanko Park AVM'nin 3+1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), EdecanGroup işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3-1-1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı...

Sanko Park AVM'nin ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı.

Ahmet Yalçın kimdir?

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yalın Evler Göktürk adres!

İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Yalın Evler Göktürk adres bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yalın Evler Göktürk projesinde 1+1' den 5+1'e kadar daire seçeneği yer alıyor...

yalın evler kişiselleştirme Haberi

yalın evler kişiselleştirme


 İstanbul'un en planlı yaşam alanlarından Kemerburgaz Göktürk'te, şeffaf cam dış cephesi ve sıra dışı tasarımıyla dikkat çeken Yalın Evler Projesi'nde. "modüler daire" satın alma imkanı Eylül sonuna kadar devam ediyor. Yalın Evler'de, daire planını satın alanların tercihlerine uygun hale getirme olanağı, kaba inşaat tamamlanarak, ince inşaatın başlamasıyla ile sona erecek. Gelecek yıl tamamlanacak olan proje, 146 konut ve 10 dükkandan...