05 / 05 / 2024

yalova ağaç kesimleri

yalova ağaç kesimleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Yalova Belediyesi tarafından ağaç kesildiği iddialarıyla ilgili, "Belediyenin çok yerde böyle yaptığını iddia ediyorlar ama doğru mu bilmiyorum; incelenmesi lazım" dedi.

İstanbul için flaş deprem açıklaması: Kahramanmaraş'taki gibi bir deprem burada da olabilir mi?

Yalova Çınarcık'ta meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından, uzmanlar tek tek açıklamalarda bulundu. Peki bu deprem, büyük depremi tetikler mi? Uzmanlar ne diyor? İşte ayrıntılar...

Yalova'daki 4.1'lik sarsıntı, büyük İstanbul depreminin öncüsü mü? Deprem uzmanları tek tek açıkladı!

Dün akşam saat 23:53'te Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedilen 4,1 büyüklüğündeki deprem tedirginlik yarattı. Peki Yalova'daki 4.1'lik sarsıntı, büyük İstanbul depreminin öncüsü mü? İşte deprem uzmanlarının o açıklamaları...

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! 4 şehirdeki 5 taşınmaz satışa çıkarıldı...

Özelleştirme İdaresi, Ankara, Aydın, Sakarya ve Yalova'da bulunan 5 taşınmazı satışa çıkardığını duyurdu.İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 717 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ'nin 717 konutluk yeni projesi merkez ilçesinde yükselecek.

İstanbul depremi felaketi yaklaşıyor! Uzmanlardan silivri ile gölcük arasında 7'nin üzerinde dehşet veren uyarı!

Yalova açıklarında dün meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki depremin ardından, deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, İstanbul'da olası bir depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA! Yine deprem oldu!

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında saat 18:29'da 3,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7,7 kilometre derinliğinde yaşanan deprem, Yalova, Bursa, İstanbul, Kocaeli ve çevre kentler de hissedildi.

Asgari ücrete ek zammın açıklanacağı tarih belli oldu! Başkan Erdoğan duyuracak

Asgari ücrete ek zam konusunda işçi ve işveren kesimleri son toplantılarını yaptı. İki taraf da 12,5 milyon işçinin beklediği zam konusunda anlaştı. Belirlenen miktarın açıklanacağı tarih belli oldu. Açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. İşte detaylar...

TOKİ Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi Nisan'da açılıyor!

Yalovalıların merakla beklediği depreme dayanıklı hastanenin inşaatında son aşamaya gelindi. 400 yataklı hastanenin Nisan'da tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 31 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Ev alacaklar dikkat! Bu tuzağa sakın düşmeyin! 

Yalova'da ikamet eden S.Ö., 250 bin Türk Lirası'na taksitle aldığı konutun ödemesini tamamlamasına rağmen inşaat firması yapılan konut sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. S.Ö.'nün ödediği tutarı iade eden firma, evi 860 bin Türk Lirası'na satışa çıkardı. S.Ö. konuyu mahkemeye taşındı.

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

yalova ağaç kesimleri Haberi

yalova ağaç kesimleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yalova Belediyesi tarafından ağaç kesildiği iddialarıyla ilgili, "Bu şekilde 10-15 tane aynı şekilde yapıldığı iddiası var. Yalova Belediyesinin çok yerde böyle yaptığını iddia ediyorlar" dedi.


Çeşitli programlara katılmak üzere Rize'ye gelen Bakan Güllüce, şehir merkezinde restorasyonu tamamlanan Şeyh Camisi'nin açılışını yaptı. Güllüce, burada yaptığı konuşmada, hedeflerinin tüm Türkiye'de ve İslam coğrafyasında restorasyonu yapılmamış, inşa edilmemiş eser bırakmamak olduğunu söyledi.


Cuma namazını burada kılan Güllüce, beraberinde eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ile Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.


Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Güllüce, Rize'nin bakanlıkları ile ilgili yapımı devam eden projeler ve yapılması düşünülen projelerle ilgili görüşmeler yürüteceklerini, hangi projenin...