07 / 05 / 2024

Yalova İlyasköy Göleti son durum

Yalova İlyasköy Göleti son durum

Yalova’da tarımsal sulamada büyük bir rahatlama sağlayacak olan 100 bin metre küp su tutma kapasiteli İlyasköy Sulama Suyu Göleti’nin yapımına başlandı. 270 bin TL’ye mal olacak gölet 2015 yılı sonuna kadar bitirilecek.

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Ferhadanlı Göleti'nin yapımı mecliste!

Tekirdağ'da bulunan Ferhadanlı Göleti'nin yapımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti TBMM gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde bulunan Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti ve Lalapaşa 2.Göletinin tarla bağlantılarının yapılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Salda Göleti'nin inşaatı durdu!

Üç yıl önce yapımına başlanan, ancak Salda Gölü için büyük bir tehdit oluşturacağı belirlenen Salda Göleti'nin inşaatı durduruldu.

Bahçeşehir Göleti 2 kat büyüyecek!

Atmaca Şirketler Grubu Başkanı Adem Atmaca, dün gerçekleştirdikleri basın toplantısında Bahçeşehir Göleti hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Manisa'daki Gevenlik Göleti mecliste konu oldu!

Manisa'da yapılan Gevenlik Göleti TBMM gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer göletin son durumuna ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Manisa Sarma Göleti projesinde inşaat devam ediyor!

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü tarafından inşaatına mart ayında başlanan Manisa Sarma Göleti Projesi büyük bir hızla ilerliyor.

Bahçeşehir Göleti 240 milyon TL’ye 2 kat büyüyecek!

Türkiye’de 1979 yılından bu yana Atmaca Elektronik A.Ş. olarak çalışmalarını sürdüren ve bünyesinde Sunny, Jumbo gibi markaları barındıran Atmaca Şirketler Grubu, son günlerde gündemi meşgul eden Bahçeşehir Göleti’yle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Malatya Erkenek Göleti'nin inşaatı yüzde 35 bitti!

Devlet Su İşleri tarafından 31 milyon 302 bin 596 TL’ye ihale edilen Doğanşehir Erkenek Göleti'nin inşaatı yüzde 35 tamamlandı. Proje, milli ekonomiye yılda 3 milyon 600 bin TL katkı sağlayacak.

Bahçeşehir Göleti'nde yapılaşma tartışmasına son nokta!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçeşehir Göleti’yle ilgili tartışmalara cevap verdi. Uysal, ‘Gölete beton atmak için kafayı sıyırmak gerek. Kafayı sıyırmadım, Gölet alanında dokuyu bozan bir müdahale yok'' diye konuştu.

Başakşehir Belediyesi'nden Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Göleti projesinde inşaat ve yürütme durdurma davalarına ilişkin açıklama yaptı. Belediye, projede inşaatlara devam edilebileceği açıkladı.

Bahçeşehir Göleti için 2. yürütmeyi durdurma kararı!

Bahçeşehir Göleti'nde sular durulmuyor. Gölet'teki yapılaşmanın önünü açan imar planı mahkeme tarafından iptal edilmişti, gölette başlayan inşaat durmadı. CHP'li Meclis üyeleri, BADER ve Gölet Gönüllüleri'nin açtığı davayla gölet için 2. yürütmeyi durdurma kararı geldi.

Yalova İlyasköy Göleti son durum Haberi

Yalova İlyasköy Göleti son durum

Yalova’da tarımsal sulamada büyük bir rahatlama sağlayacak olan 100 bin metre küp su tutma kapasiteli İlyasköy Sulama Suyu Göleti’nin yapımına başlandı. 270 bin TL’ye mal olacak gölet 2015 yılı sonuna kadar bitirilecek.


İller Bankası hibe desteği ile Yalova İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan İlyasköy Sulama Suyu Göleti için çalışmalar başladı. Konuyla ilgili bilgi veren İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel göletin ilin tarımsal hacminin gelişimine önemli bir katkı sağlayacağını söyledi. 270 bin TL’ye halesi gerçekleşen ve 2015 yılı sonuna kadar bitirilmesi hedeflenen göletin teknik detaylarını kamuoyu ile paylaşan Demirel, "İlyasköy çiftçilerinden gelen yoğun talep üzerine aynı dere üzerine 10 metre yüksekliğinde bir gölet yapımı planlandı. Derenin yaz aylarında devamlı akışı göz önüne alındığında gölet brüt depolama hacmi 100 bin...