16 / 05 / 2024

yalova istanbul körfez geçiş otoyolu

yalova istanbul körfez geçiş otoyolu

Yalova-İstanbul arası ulaşımı 1.5 milyar dolarlık yatırımla 6 dakikaya indirecek İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ve otoyollarda çalışmalar devam ediyor. 2015 içinde köprü tamamlanacak. Otoyol çalışmaları ise 7 yıl sürecek....

İstanbul Yeni Havalimanı Körfez'le ticareti ikiye katlayabilir!

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Ghassan Yusuf el Zawawi, "Türkiye'nin Körfez bölgesindeki ülkelerle ticaret hacmi yeni havalimanıyla birlikte iki katına ulaşabilir." dedi.

Körfez yatırımcısının İstanbul’a ilgisi sürecek!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2017 Raporu, sektörün büyük değişimlere gebe olduğunu gözler önüne seriyor. Omurga Portföy Yatırım Direktörü İlhami Akkum, Körfez ülkelerindeki yatırımcıların İstanbul’a ilgisinin sürmesini beklediklerini ifade etti.

Emir Of İstanbul franchise fırsatıyla körfez portföyünü yönetin!

Emir Of İstanbul Global gayrimenkul ve yatırım danışmanlığında sürdürülebilir büyüme ve başarı sağlayarak, Körfez ülkeleri başta olmak üzere Dubai, Katar, Riyad , Kuveyt, Jeddah, USA'daki şubeleriyle dinamik bir kuruluş olmayı hedefliyor.

Yalova– Karamürsel ve Körfez hattında konut fiyatları arttı!

Osmangazi Köprüsü, emlak değerlerini son beş yılda beşe katladı. Yalova – Karamürsel ve Körfez hattında konut fiyatlarında şimdiden yüzde 25’i aşan fiyat artışları yaşanıyor.

Quasar İstanbul her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor!

'Quasar İstanbul', Körfez yatırımcısının buluştuğu uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape'de yerini aldı. Mecidiyeköy eski likör fabrikasının yerinde yükselen ve teslim aşamasına gelen 'Quasar İstanbul', her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor.

Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Konuşan Ekonomi programına katıldı. Becan konuşmasında "Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak." dedi. İşte Becan'ın konuşmasından bazı kesitler..

Beyttürk İnşaat, Körfez yatırımcısının öncü firması oldu!

Beyttürk İnşaat, Arap yatırımcıların altın günü gibi düzenlenen divaniye toplantılarında sıcak satış yaparak Körfez yatırımcısının öncü firması oldu. Beyttürk İnşaat, Yalova bölgesinden İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor.

Körfez Geçiş Projesi Yalova yatırımlarını artırdı!

Körfez Geçiş Projesi, Yalova'yı canlandırdı. Yalova, 1999 depreminde aldığı yaraları İzmit Körfez Geçiş projesiyle sarıyor.

Körfez Geçiş Projesi Yalova'da konut fiyatlarını artırdı!

Körfez Geçiş Projesi, Yalova'yı canlandırdı Yalova, 1999 depreminde aldığı yaraları İzmit Körfez Geçiş projesiyle sarıyor. Proje ile İstanbul'a ulaşımı kolaylaşan kent, yerli-yabancı yatırımcılarınn cazibe merkezi olmaya başladı.

İstanbul'daki marka projelere Körfez ülkelerden yoğun ilgi geldi!

Neşeli "İstanbul'da son 5 yıllık süreçte inşa edilen nitelikli konut stokunun oldukça yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Ispartakule ve Beylikdüzü semtlerindeki marka projelere, özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

Beyttürk İnşaat, Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılan tek Türk firması olan Beyttürk İnşaat, Yalova ve Orhangazi’de yatırımcılardan büyük ilgi gören ve satışı devam eden projelerini, Körfez yatırımcısının beğenisine sundu.

Körfez gayrimenkul yatırımcıları İstanbul'da buluşacak!

KONUTDER; Cityscape’in bilgi ortaklığı ile sektöre yeni bir ivme kazandırmak için 12 - 14 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da‘’ Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’’ kapsamında düzenlenecek toplantılara ev sahipliği yapacak.

KONUTDER körfez yatırımcıları İstanbul'da ağırlayacak!

KONUTDER 12-14 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği ‘Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’ etkinliğine körfez ülkelerinden yaklaşık 35 firmanın katılımı netleşirken, 50 firma Türk firmalarıyla bir araya gelecek.

yalova istanbul körfez geçiş otoyolu Haberi

yalova istanbul körfez geçiş otoyolu

2015 yılının ortasında bitirilmesi beklenen köprünün ayaklarının yükseleceği 25 bin tonluk kesonlar 2 ay önce denize indirildi. Köprü, İstanbul Boğazı’nı üçüncü kez geçecek ve yine 2015 yılının ortalarında bitirilmesi beklenen Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile bütünleşecek.


Kesonların, deniz dibine batırılma işlemi devam ederken her gün şantiyeden 7 bin kamyonla 105 bin metre küp hafriyat çıkarılıyor. Otoyolun, mevcut yola göre mesafeyi 140 kilometre kısaltmasıyla  yılda 870 milyon TL tasarruf sağlanacak.  Yap - işlet - devret modeli ile Otoyol Aş. adı altında birleşen 6 firmanın oluşturduğu konsorsiyum tarafından yapımına devam edilen köprü 3 gidiş, 3 dönüş ve 1 yaya olmak üzere 7 şeritli olacak. Köprünün geçiş ücreti ise KDV hariç 35 dolar. Otoyol A. Ş. CEO’su Yavuz Batum, 5 bin kişinin çalıştığı...