19 / 05 / 2024

yalova meydan

yalova meydan

Yalova'da şehir itfaiye binası tatilcilerin geçiş güzergahının ortasında kalınca sıkıntılar yaşandı. İtfaiye araçları haftasonu trafiğinde binadan çıkamıyor. Şimdilik geçici çözüm olarak karşı şeride nöbetçi araç bırakmak

3. Yalova Gayrimenkul Fuarı 4 Ağustos'ta başlıyor!

Bu yıl 3. düzenlenecek Yalova Gayrimenkul Fuarı 4-5-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Fuar, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek.

Yalova Gayrimenkul Fuarı 29-31 Temmuz'da!

Türkiye'nin satış odaklı alıcı ve satıcıyı bir araya getiren B2B görüşmelerin yer aldığı, ilkinde 6.718 kişinin ziyaret ettiği, 37 sıcak satışın yapıldığı, Yalova Gayrimenkul Fuarı 29-31 Temmuz'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek.

Yalova Gayrimenkul Fuarı 19 Temmuz'da başlayacak!

Gayrimenkul sektörünün temsilcilerini ve alıcılarını bir araya getirecek olan Yalova Gayrimenkul Fuarı 19 Temmuz 2016 günü saat 10:00 ile 18:00 arası başlayacak. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek fuar 3 gün sürecek.

Yalova Tonami Meydanı'ndaki köprülü kavşak Kasım'da açılacak!

Yalova’nın Tonami Meydanı’na yapılan köprülü kavşağın kasım ayında açılacağı bildirildi. Akdağ, “Ekiplerimiz projenin en kısa zamanda tamamlanması için çalışmalarını fedakarca sürdürüyor” dedi.

Yalova’da Tonami Meydanı kavşağı Kasım'da açılıyor!

Yalova’nın Tonami Meydanı’na yapılan köprülü kavşağın kasım ayında açılacağı açıklandı. 12 Aralık’ta teslim edilmesi gereken projenin erken tamamlanarak hizmete gireceği belirtildi. Kavşağı trafiği rahatlatması amaçlanıyor.

Yalova Gayrimenkul Fuarı bugün başlıyor!

Yalova Gayrimenkul Fuarı ve Arap Zirvesi, bugün Cumhuriyet Meydanı'nda kapılarını açıyor. Fuar 16 Ağustos'a kadar devam edecek. Yaklaşık 40 katılımcı firmanın yer aldığı fuar da Yalova'nın gayrimenkul projelerinin tanıtımı sağlanacak.

Yalova Tonami Meydanı'nın yüzde 60'ı tamamlandı!

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Koç, Tonami Meydanı'nda kavşak projesi kapsamındaki çalışmaların yüzde 60'ının tamamlandığını söyledi.

Arap-Türk gayrimenkul zirvesi Yalova'da 14 Ağustos'ta başlayacak!

JNR fuarcılık tarafından düzenlenen Arap-Türk gayrimenkul zirvesi fuarı Yalova Cumhuriyet meydanında 14,15,16 Ağustos 2015'te gerçekleşecek.

Yalova Gayrimenkul Fuarı 14 Ağustos'ta Cumhuriyet Meydanı'nda!

JNR Fuarcılık tarafından yapılacak gayrimenkul sektörünün temsilcilerini ve alıcılarını bir araya getiren Yalova Gayrimenkul Fuarı 14-16 Ağustos tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek.

Yalova Köprülü Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Yalova’da trafik sorununa çözüm olacağı düşünülen Atatürk Bulvarından başlayıp Tonami Meydanını takiben Bursa Yolu başına kadar uzanacak olan 325 metrelik Köprülü Kavşağın ayakları neredeyse tamamlandı.

Yalova Tonami Meydanı'na köprülü kavşak yapılacak!

CHP'li Yalova Belediyesi'ne bağlı ekipler, dün sabah erken saatlerde köprülü kavşak inşaatı nedeniyle Tonami Meydanı'ndaki 158 ağacı kesti. Yalova Platformu ağaçların kesilmesine tepki gösterdi..

Yalova Platformu kavşak yapılmasına karşı eylem yaptı!

Yalova Platformu, köprülü kavşak projesinin 200’den fazla ağacın kesilmesine sebep olacağını ileri sürerek eylem yaptı. Tonami Meydanı’na yapılacak köprülü kavşak inşaatına çevreciler tepki gösterdi...

Yalova'da 1 milyon 312 bin TL'ye satılık arsa!

Yalova Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Yalova İli, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 625 ada, 2 parselde yer alan 1.640 metrekare arsa vasıflı taşınmazı satışa sunuyor

yalova meydan Haberi

yalova meydan



İstanbul'dan Ege ve Akdeniz'e giden tatilciler Yalova'da hafta sonları büyük tehlike oluşturuyor.  İzmit ve Bursa karayollarının birleştiği Yalova'daki Tonami Meydanı'nda trafik kilitlenmesine sebep olan tatilciler o bölgede bulunan Yalova itfaiyesini trafiğin içinde bırakıyor. Acil durumlarda çıkış yapmak isteyen itfaiye araçları trafiğin ortasında kalarak olay yerlerine geç gidebiliyorlar. 



Yalova İtfaiye Müdürü Bekir Kaş şunları söyledi: 


Yaz sezonunda ve ayrıca cuma-cumartesi ve pazar günlerinde olaylara müdahale etmekte trafik nedeniyle maalesef gecikmeler oluyor. Bunu asgariye indirmek için yoğunluk olduğu günlerde geçici çözüm olarak bir aracımızı itfaiyenin içinde değil yolun karşısında tutuyoruz. Bir ekibimizi İtfaiye binamızın karşısındaki yola göndererek park ettiriyoruz. Burada 1 araç ve 4 arkadaşımızı yoğunluk geçene kadar bekletiyoruz. Hayati önem taşıyan görevimizi yapabilmemiz için sürücülerimizden yardım bekliyoruz. Trafikten kurtulmak için özellikle yan...