28 / 04 / 2024

Yalova itfaiyesi, tatilcilerin trafiğinde mahsur kalıyor!

 Yalova itfaiyesi, tatilcilerin trafiğinde mahsur kalıyor!

Yalova'da şehir itfaiye binası tatilcilerin geçiş güzergahının ortasında kalınca sıkıntılar yaşandı. İtfaiye araçları haftasonu trafiğinde binadan çıkamıyor. Şimdilik geçici çözüm olarak karşı şeride nöbetçi araç bırakmak





İstanbul'dan Ege ve Akdeniz'e giden tatilciler Yalova'da hafta sonları büyük tehlike oluşturuyor.  İzmit ve Bursa karayollarının birleştiği Yalova'daki Tonami Meydanı'nda trafik kilitlenmesine sebep olan tatilciler o bölgede bulunan Yalova itfaiyesini trafiğin içinde bırakıyor. Acil durumlarda çıkış yapmak isteyen itfaiye araçları trafiğin ortasında kalarak olay yerlerine geç gidebiliyorlar. 



Yalova İtfaiye Müdürü Bekir Kaş şunları söyledi: 


Yaz sezonunda ve ayrıca cuma-cumartesi ve pazar günlerinde olaylara müdahale etmekte trafik nedeniyle maalesef gecikmeler oluyor. Bunu asgariye indirmek için yoğunluk olduğu günlerde geçici çözüm olarak bir aracımızı itfaiyenin içinde değil yolun karşısında tutuyoruz. Bir ekibimizi İtfaiye binamızın karşısındaki yola göndererek park ettiriyoruz. Burada 1 araç ve 4 arkadaşımızı yoğunluk geçene kadar bekletiyoruz. Hayati önem taşıyan görevimizi yapabilmemiz için sürücülerimizden yardım bekliyoruz. Trafikten kurtulmak için özellikle yan yola giren sürücüler büyük sıkıntı yaşanmasına neden oluyor.


Akşam


Geri Dön