20 / 05 / 2024

Yalova OSB projeleri

Yalova OSB projeleri

Yalova’nın 5 ihtisas OSB projesi, 3 katına çıkan arsa fiyatlarına takıldı. Vali Selim Cebiroğlu, kentte yatırım için uygun arazilerin metrekare fiyatının 100 lira civarında seyretmesinin girişimciyi zor durumda bıraktığını söyledi.

OSB'lerin yatırım projelerine destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca OSB'lere bankalardan yatırım projeleri için kullandıkları kredilere faiz desteği verilmesi mümkün olacak.

Yalova İMES OSB'de ilk kazma vuruldu! 

6.5 milyar TL değerindeki Yalova İMES Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ilk kazma vuruldu. Sahaya inen iş makineleri çalışmalara başladı.   

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yalova İMES OSB'den yatırımcılara yüzde 40 indirim!

Yalova İMES OSB, arazi alım ve kamulaştırma maliyetlerinin belirginleşmesi, borçlanma ve mevduat faizlerinin yüksekliği sebepleriyle yatırımcılara yüzde 40 indirim yapılacağını açıkladı.

Iğdır'da planlanan OSB projeleri mecliste!

Iğdır ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yalova yatırımcıların cazibe merkezi haline geldi!

Kısa sürede tamamlanıp hizmete açılan Osmangazi Köprüsü ve İstanbul - Ankara - Bursa - İzmir otoyol aksı gibi mega projelerin meyvelerini yıllardır OSB’si bulunmayan Yalova toplamaya başladı. 

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Akzirve Yalova ve Antalya'da yeni proje yapacak!

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, şirketin yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Maasfeh yeni yatırımların Yalova ve Antalya'da yapılacağını söyledi.

Yalova ve Ankara'daki OSB'ler istihdamı artıracak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova ve Ankara'da kurulan OSB'lerin yaklaşık 12 bin 500 kişiye istihdam olanağı yaratacağını açıkladı..

Yalova'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Yalova'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Türkiye’nin ilk akıllı OSB'si Yalova’da inşa edilecek!

Türkiye’nin ilk akıllı sanayi bölgesi Yalova’da inşa ediliyor. İMES’in öncülük ettiği OSB; nitelikli altyapısı, eşsiz donatıları ve kullanacağı teknolojiyle yatırımcılara kusursuz bir üretim altyapısı sunuyor.

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Hopa, liman ve OSB projeleriyle cazibe merkezi olacak!

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Hopa Limanı ve OSB projeleri hakkında açıklama yaptı.. İşte detaylar..

Yalova OSB projeleri Haberi

Yalova OSB projeleri

Deniz, orman gibi doğal zenginlikleri ile öne çıkan Yalova, turizmin yanı sıra temiz sanayi alanında da büyümek istiyor. Kente kurulması planlanan Çiçekçilik Tarıma Dayalı İhtisas OSB, Kalıp İmalatı İhtisas OSB, Taşıt Araçları Yan Sanayi İhtisas OSB, Gemi İhtisas OSB ve Karma OSB projeleri yüksek arsa fiyatlarına takıldı. 


Söz konusu 5 OSB konusunda çalışmaların uzun süredir devam ettiğini söyleyen Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, “Her şeyde denge esastır. Yalova sadece turizmle, süs bitkisiyle yol alamaz. Kentimizde temiz sanayinin de olmasını istiyoruz. İhtisas sanayinin kurulmak istenmesinin özü de budur. Planlanan OSB’lerin hiçbiri çevreye zarar vermez. Çevre planlarımız da mevcut. OSB’ler çok isabetli isimler ve konular içeriyor. Entegre bir sistem olabilir. Turizm, süs bitkisi ve kivi üretimine bir de doğa dostu temiz sanayi eklendiğinde...