18 / 05 / 2024

yalova termal ilçesi

yalova termal ilçesi

Türkiye'den ve yurtdışından çok sayıda kişiyi ağırlayan Yalova'nın Termal ilçesi yılı hareketli geçirdi. İlçedeki Sağlık Bakanlığı tesisleri, bu yıl 80 ülkeden 29 bin 773 kişiyi konuk etti.

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Yalova'da 24 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Megakentin yanı başında son dakika fırsatı!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Yalova'da 916 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 20 Eylül'de! 

Yalova Kadıköy Belediyesi, Yalova ili, Merkez ilçesi, Kadıköy Köyü'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova Kadıköy'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Belediyeden Yalova'da arsa fırsatı! İhalesi 1 Kasım'da!

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Altınova ilçesi, Hersek Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Yalova Çınarcık'ta 520 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 arsa satılıyor! Arsa alacaklara fırsat!

Yalova ili Esenköy Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Çınarcık ilçesi, Esenköy Köyü, Engere Mevkiinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte arsa almak isteyenlerin merak ettiği o detaylar...

Milli Emlak'tan o ilde konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Yalova Termal ilçesindeki konut imarlı arsa da yer alıyor. 

Yalova'da KDV'den muaf arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Altınova ilçesi, Hersek Mahallesi'nde yer alan arsayı KDV'den muaf şekilde satıyor. İşte fiyatı...

TOKİ Yalova Merkez 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Merkez ilçesi Kazimiye mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Merkez ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Ümraniye'nin 5 ilçesi için yükseklik sınırlaması plan itirazı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ümraniye ilçesi, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahallesi, Nazım İmar Planı Yükseklik Sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

İstanbul'un o ilçesi için son dakika kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul ili, Silivri ilçesi, Seymen ve Çeltik mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

yalova termal ilçesi Haberi

yalova termal ilçesi

Yalova Sağlık Bakanlığı tesisleri, bu yıl 80 ülkeden 29 bin 773 kişiyi konuk etti. 

Bu rakam günü birlik ziyaretlerle 100 binin üzerine çıktı. Tesisleri en çok Ruslar tercih etti. Tesislerde 1 Ocak-11 Aralık 2014 tarihleri arasında 2 bin 91 Rus turist konakladı. Türkiye'den de 24 bin 766 kişi termal tesislerde tatil...