07 / 05 / 2024

Yalovada oteller için ilave inşaat alanı mı yapılacak

Yalovada oteller için ilave inşaat alanı mı yapılacak

YALOVA Belediye Başkanı CHP`li Vefa Salman, turizm tesisleri için yüzde 25 ilave inşaat alanı ile 20 metre yüksekliğine kadar yapılaşmayı sağlayan plan notu kararı alındığını söyledi.

1934'te Adalar için yeni karar alınmış: Oteller sınıflara ayrılacak, fiyatlar kontrol edilecek!

1934 yılında Adalar'ı güzelleştirmek için yeni bir karar alınmış. Karara göre oteller sınıflara ayrılacak ve fiyat listeleri sıkı şekilde denetlenecekmiş. 

Deprem bölgesindeki oteller için finans desteği verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, deprem bölgesindeki oteller için bakanlık olarak özel bir çalışma başlattıklarını ve finansman desteği vereceklerini belirtti. İşte detaylar...

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

Haliçport projesi için start verildi!

İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Haliçport projesi için start verildi. Haliçport projesinde iki yat limanı, oteller, alışveriş alanları, şehir hatları yolcu iskelesi yapılacak. İşte detaylar...

G-20 Zirvesi için gelen liderler hangi otellerde kalacak?

15-16 Kasım tarihlerinde Belek’te düzenlenecek G-20 zirvesi için bölgeye ‘lider’ yağacak. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Belek’te liderlerin kalacakları oteller de belirlendi. Otellerin fiyatları ise geceliği 2 ile 30 bin TL arasında değişiyor.

Elite World'den 4 otel için 465 milyon dolar yatırım!

TÜRKİYE'de 4'ü şehir biri resort olmak üzere 5 otel ile hizmet veren Elite World Oteller Zinciri, ilk resort otellerini Marmaris'te açtı. Ünsal Şinik, söz konusu oteller için 465 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Yeşil Yol Projesi’nde oteller için 2.2 milyon beton dökülecek!

Karadeniz’de 8 ilin yaylasını bağlayacak 2 bin 600 kilometrelik Yeşil Yol Projesi’nde sadece oteller için 2 milyon 250 bin metrekare beton dökülecek. Bitince Bartın, Kilis ve Yalova’nın alanından daha çok beton kullanılmış olacak.

Oteller, boş yerleri doldurmak için yüzde 15 indirim yaptı!

Bu yıl Türkiye’ye gelecek Rus ve Avrupalı turist sayısındaki düşüş beklentisi Türklere yaradı. Etstur Direktörü Suat Özbek, “Oteller, boş yerleri doldurmak için yüzde 15 indirim yaptı” dedi.

Dream of Phaselis'e tahsis için durdurma kararı verildi!

ANTALYA 1'inci İdare Mahkemesi, Rixos oteller zincirinin en özgün halkası olarak Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı etkileşim sahası içinde projelendirilen 'Dream of Phaselis' için yapılan tahsise ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verd

Obama için Belekte'ki oteller Kasım'da rezervasyon almıyor!

Obama’dan Merkel’e liderleri bir araya getirecek G-20 Zirvesi’nin düzenleneceği Belek’te çalışmalar sürüyor. Antalya Valisi, zirve için otellerin Kasım’da rezervasyon almayacağını söyledi.

14 Şubat için en çok İstanbul çevresindeki oteller arandı!

Türkiye'deki Küçük ve Butik Otellerin buluşma adresi Kucukoteller.com.tr sitesinin açıkladığı bilgilere göre, 14 Şubat Sevgililer Günü için yerli turistin destinasyon aramaları İstanbul çevresi için oldu..

Bursa'nın tanıtımı için 200'ü aşkın seyahat acentesi toplanacak!

200'ü aşkın seyahat acentesi Bursa'nın tanıtımı için bir araya gelecek. Turizm sektörüne yönelik hizmet veren havayolu şirketleri, oteller ve seyahat acenteleri ile on-line işlem yapan kurum yöneticileri, 5 Aralık'ta Bursa'da toplanacak.

Damac Properties son projelerinin tanıtımı için İstanbul'a geliyor!

2002 yılında Dubai'de, lüks özel konutlar, lüks yerleşim merkezleri, oteller, ticaret ve tatil kompleksleri inşa etmek üzere kurulan "Damac Properties" son projelerinin tanıtımı için İstanbul'a geliyor.

Yalovada oteller için ilave inşaat alanı mı yapılacak Haberi

Yalovada oteller için ilave inşaat alanı mı yapılacak

Başkan Vefa Salman, turizm tesisleri için yüzde 25 ilave inşaat alanı ile 20 metre yüksekliğine kadar yapılaşmayı sağlayan plan notu kararı alındığını söyledi. Salman, bu sayede dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton ve Ramada’nın Yalova’da otel yapacağını açıkladı.


Yalova’nın turizm potansiyelinin güçlendirilmesi konusunda alınan kararla ilgili bilgi veren Başkan Salman Yalova`nın İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi ekonomik anlamda önemli illerin kesişme noktasında olduğunu hatırlatarak şöyle dedi:"Yalova’nın turizm potansiyeli de bu hedef doğrultusunda güçlendirilmelidir. Yalova’yı turizm merkezi haline getirecek olan turizm yatırımlarının önünü açmak ve mekânsal taleplerine yanıt vermek amacıyla ilk adım atılmış ve otoparkıyla, konferans salonlarıyla, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle birlikte tasarlanabilmesine olanak sağlamak için turizm tesislerinin yüzde 25 ilave inşaat alanı ile 20 metre yüksekliğine kadar yapılaşmasını sağlayacak plan notu alınmıştır."


Bu...