05 / 05 / 2024

yamaç yapı kentsel dönüşüm projeleri

yamaç yapı kentsel dönüşüm projeleri

Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, Kağıthane'de iki yeni kentsel dönüşüm projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

İstanbul'da riskli yapılar adresleniyor!

İstanbul'da olası bir depremde hasar görecek binlerce yapı kentsel dönüşüm için bekliyor. İBB bu yıl 39 ilçedeki tüm binalarda tespit çalışmalarını tamamlamayı planlarken, dönüşümü engelleyen sorunlar için de harekete geçti.

Ankara Yamaçevler'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ‘Yamaçevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalara hızla devam ediliyor. 

Rize’de riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize şehir merkezinde bulunan riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor. Bölgedeki 4 bin 174 bağımsız yapı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak.

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Samsun'da yatay şehirleşme hedefi!

Şehir planları, ulaşım, alt yapı, kentsel dönüşümle ilgili konuların önemini anlatan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ''Ortaya koyacağımız projelerle fark yaratacağız'' diye konuştu.

İstova Kağıthane'de teslimler Temmuz 2020'de!

Yamaç Yapı tarafından kentsel dönüşüm bölgesi Kağıthane'de hayata geçirilen İstova Kağıthane projesi 5.800 metrekarelik arsa alanı üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin Temmuz 2020'de yapılması planlanıyor.

İnşaat sektörü büyümesini sürdürecek!

İnşaat sektörü ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 6,9 büyüme rakamına ulaştı. İnşaat sektörü temsilcilerinden Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil ve Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç’ın değerlendirmelerini yaptı...

İnşaat sektörü yeni kampanyalarla canlanacak!

Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil ve Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, konutta yeni kampanya ve KDV indirimi ile görüşlerini paylaştı... 

İnşaat sektörü imar barışı için ne diyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin detaylarını paylaştığı imar barışı tasarısı ile ilgili Kiler GYO Genel Müdürü Gürdil ve Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yamaç görüşlerini paylaştı...

İstova, 12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan İstova projesi Yamaç Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçiriliyor...

Yamaç Yapı'dan 2 yeni dönüşüm projesi geliyor!

Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, Kağıthane'de iki yeni kentsel dönüşüm projesi hayata geçireceklerini söyledi.

İstova'da ön talep toplanıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen ve yüksek yatırım değeri taşıyan bölgeleri arasında yer alan Kağıthane’de Yamaç Yapı imzasıyla hayata geçirilen ‘İstova’ projesinde ön talep toplanıyor. 

yamaç yapı kentsel dönüşüm projeleri Haberi

yamaç yapı kentsel dönüşüm projeleri

Yamaç Yapı tarafından İstanbul’un en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgesi Kağıthane’de hayata geçirilen İstova projesinin lansmanı bugün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleşti.

Toplantıya Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, İstova Satış ve Pazarlama Müdürü Yeliz Toprak, Mimar Uğur Şimşek katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan Haydar Yamaç, Kağıthane 2018 yılı içerisinde bölgesinde iki yeni kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarının müjdesini verdi. Yamaç, projelerin yatırım bedelinin toplamda 100 milyon TL olduğunu da sözlerine ekledi.

Kağıthane bölgesi, son yıllarda hayata geçirilen birçok yeni konut ile yatırımcıların ilgi odağı haline geldiğini söyleyen Yamaç, "Uzun yıllar mesire alanı olan, Kağıthane 1950’den sonra sanayi, fabrikalar bölgesi olarak biliniyordu. Fabrikaların şehir dışına taşınmasıyla birlikte özellikle son on yıldır bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla bölgedeki eski ve sağlıksız yapı...