15 / 05 / 2024

Yamaçtepe

Yamaçtepe

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yamaçtepe'de sosyal tesisleri, camisi, okulu, yeşil alanları ve donatılarıyla imar planlaması yaptıklarını vurguladı. İmara açılan Yamaçtepe'de 80 bin vatandaş yaşayacak.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Silivri imar planı askıya çıktı!

Silivri İlçesi, 154 KV Yamaçtepe 2. RES TM - Seymen Çöp Gaz TM - Silivri RES TM Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2018 tasdik tarihli planı askıya çıkarıldı.

Silivri RES TM Enerji İletim Hattı plan tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, 154 KV Yamaçtepe 2. RES TM - Seymen Çöp Gaz TM - Silivri RES TM Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Silivri Yamaçtepe-2 RES Projesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Silivri İlçesi, Yamaçtepe-2 RES Projesi Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı..

Gaziantep'te 28.8 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Umut, Yamaçtepe ve Güvenevler Mahallelerinde bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 1 Şubat'ta gerçekleştirilecek gayrimenkullerin toplam bedeli 28 milyon 851 bin 317 TL olarak belirlendi.

Ankara Beştepe projelerine onay geldi!

CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü Yamaçevler, Tepekule ve Hükümet Konağı projelerine onay geldi. İlçe sakinlerinin de merakla beklediği projeler yakında hayata geçirilecek

Gaziantep'te 55.9 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kızılhisar, Yamaçtepe, Aydınlar, 29 Ekim ve Çakmak'ta bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 55 milyon 994 bin 894 TL olarak belirlendi.

Gaziantep'te 90.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Özgürlük, Yamaçtepe, K. Kızılhisar, Atakent ve Umut'ta bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 90 milyon 509 bin 305,5 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Yamaçtepe bölgesi imara açılıyor!

Gaziantep'in konut ihtiyacının karşılanması amacıyla Kilis yolu üzerinde bulunan 13 milyon metrekare alana sahip Yamaçtepe bölgesi imara açıldı. Şahinbey Belediyesi kararı oy birliğiyle aldı. Karar, "tarihi" olarak nitelendirildi.

Gaziantep Yamaçtepe'de gündem imar değişikliği!

Yamaçtepe'ye 78 vatandaş ve Mimarlar odasından itiraz geldi. Yamaçtepe mahallesinde yapılan 1/5000 lik imar plan değişikliğine 78 vatandaş ve Mimarlar odası itirazların bir kısmı kabul edilirken, bir kısmı reddedildi.

İmara açılan Yamaçtepe'de 80 bin vatandaş yaşayacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yamaçtepe'de sosyal tesisleri, camisi, okulu, yeşil alanları ve donatılarıyla imar planlaması yaptıklarını vurguladı. İmara açılan Yamaçtepe'de 80 bin vatandaş yaşayacak.

Tepe İnşaat Narlife'ta fiyatlar güncellendi! 160 bin TL'ye!

Tepe İnşaat'ın Maltepe projesi olan Narlife'ta fiyatlar güncellendi. Projede fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor...

Hayat Tepe Konutları'nda yüzde 10 indirim! 145 bin liraya!

Bayrampaşa Hayat Tepe Konutları'nda banka kredili alımlarda yüzde 7, peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Konutların fiyatları 145 bin liradan başlıyor...

Yamaçtepe Haberi

Yamaçtepe

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yamaçtepe'yi imara açıyor. Yamaçtepe'de sosyal tesisleri, camisi, okulu, yeşil alanları ve donatılarıyla imar planlaması yaptıklarını vurgulayan Şahin, "Bu çalışma meclisimize geldi ve bunun takibini yapacağız. Şehrimize ve Yamaçtepe'yi bekleyen bütün hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum." dedi.


Verdiği sözün arkasında durmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Şahin, "Yamaçtepe konusunda iki şey önemli. Birincisi verdiğin sözün arkasında durmak, ikincisi bu şehrin konut ihtiyacı için sürekli imar mastır planına bu gözle bakmak. Yamaçtepe bu konuda bizim için ilk. Bu bakış açısıyla daha fazla imar alanı ve konut üretmeye devam edeceğiz. 80 bin kişinin yasayabileceği bir alan olacak inşallah. Çok güzel bir planlama yapıldı ve herkesin içine sinebilecek bir planlama oldu, şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun." dileğinde bulundu. Şahin,...