03 / 05 / 2024

Yaman Pamukcu iki derece mimarlık

Yaman Pamukcu iki derece mimarlık

Mimar Yaman Pamukcu kimdir? Yaman Pamukcu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yaman Pamukcu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yaman Pamukcu...

Adıyaman’da deprem konutlarının inşası bitmek üzere

Adıyaman'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların yapımı devam ediyor. TOKİ'nin özenle ve detaylı çalıştığı Örenli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki yüz kırk konut Cumhuriyet’in 100. yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

SON DAKİKA! Malatya ve Adıyaman’da peş peşe deprem! İki il birden sallandı!

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ederken, az önce yine Malatya ve Adıyaman’da peş peşe artçı sarsıntı meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, önce Malatya’da 3.7 şiddetinde ve daha sonra Adıyaman’da 3.3 şiddetinde iki artçı sarsıntı yaşandı.

SON DAKİKA! Deprem bölgesinde yine deprem oldu!

6 Şubat’ta Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere toplam 11 ilde meydana gelen 7.8 ve 7.6 şiddetinde iki büyük depremin ardından bölgede sık sık artçı sarsıntı olmaya devam ediyor. AFAD’ın verilerine göre, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da iki artçı sarsıntı daha meydana geldi. İşte detaylar...

BM’den depremle ilgili ürkütücü tahmin: Can kayıpları açıklanan rakamların iki katına çıkabilir!

AFAD, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'daki can kaybının 29 bin 605 olduğunu açıkladı. BM yetkilisi Griffiths ise can kaybının açıklanan rakamların iki katına veya üzerine çıkabileceğini ileri sürdü.

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman'da hayırsever iş insanları cami için arsasını bağışladı!

Adıyaman'da iki hayırsever Mülkiyeti Vakfılar Bölge Müdürlüğüne ait olan Sıratut Camisine arsa bağışladı. 

Adıyaman'da tartıştıkları inşaat sahibi tarafından silahla vurulan işçiler yaralandı!

Adıyaman Kahta'da çıkan kavgada inşaat sahibi tarafından tabancayla vurulan iki işçi yaralandı.

Adıyaman’da arazi kavgası: 5 yaralı!

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yaşandı. Çıkan bıçaklı kavga sonucunda, 5 kişi yaralandı.

Adıyaman'daki bin 800 yıllık köprü yeniden inşa ediliyor!

Adıyaman'da 200 yıl önce dinamit koyularak yıkılan tarihi köprü yeniden inşa ediliyor. Türkiye’nin en önemli tarihi eserlerinden biri olan köprü iki yakayı birleştiriyor.

Adıyaman’da arazi kavgası 5 can aldı!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yaşayan Salih Albay, arazi paylaşımını beğenmeyince 5 kişiyi öldürdü. Tartıştığı babası, kardeşi, yengesi ve biri 2, diğeri de 3 yaşındaki iki yeğenini öldüren Albay intihara kalkıştı.

Adıyaman'daki hasarlı camiler tekrar inşa edilecek!

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bir yıl arayla meydana gelen iki depremde zarar gören 5 cami yıkılarak, vatandaşların yapacakları yardımlarla tekrar yapılacak.

Adıyaman'da arazi kavgası: 2 yaralı!

Adıyaman'da adliye çıkışında iki grup arasında çıkan arazi kavgasının ardından 7 kişi gözaltına alındı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine darbedilen 2 kişi hafif yaralandı.

Adıyaman Besni'de arazi kavgası!

Adıyaman Besni'de iki grup arasında çıkan arazi anlaşmazlığı kavgasında baba ve oğlu tüfekle vuruldu.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yaman Pamukcu iki derece mimarlık Haberi

Yaman Pamukcu iki derece mimarlık

Yaman Pamukcu kimdir?

Yaman Pamukcu, 2004 yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. 


Üniversite eğitimi esnasında, Enne Mobilya’da yarı zamanlı olarak başladığı görevini mezuniyeti sonrasında tam zamanlı olarak sürdürerek profesyonel çalışma hayatına adım atmıştır. 


Özellikle ahşap üretimi ve iç mimari proje konusunda tecrübe kazanmıştır. 2007 yılında Erkan Erarslan ve iki meslektaşının da dahil olduğu bir ekip ile ilk ofisini kurmuştur. 


2013 yılından itibaren mimari ve iç mimari alanlarındaki çalışmalarını Erkan Erarslan ile birlikte kurdukları İki Derece Mimarlık bünyesinde hayata geçirmektedir.


İKİ DERECE MİMARLIK 

Ahmet Taner Kışlalı Mah. 

Alacaatlı Cad. No:12/2 

Çayyolu / ANKARA


Tel: 0312 241 08 18

Fax: 0312 241 08 19

E - Posta: [email protected]


Erkan Erarslan...