09 / 05 / 2024

yangın anında yapılması gerekenler

yangın anında yapılması gerekenler

Bakırköy'de bir apartmanın otoparkında yangın çıktı. Bakırköy'de bir apartmanın otoparkında çıkan ve 3 otomobilin kullanılamaz hale geldiği yangında mahsur kalan 3 kişi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı...

1952 yılında Beykoz Kasrı'nın Prevantoryum yapılmasına karar verilmiş!

1952 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından Beykoz Kasrı'nın Prevantoryum yapılmasına karar verilmiş.

Başvurana anında 49 bin lira ödeme yapılacak! O bankalar resmen onayladı! Acil bakın!

Paraya ihtiyacı olanların beklediği müjde geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, başvurana anında 49 bin lira ödeme yapılacak. O bankalar resmen onayladı... Acil bakın...

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Elektrikte bunu sakın yapmayın. Faturayı anında 2 katına çıkarıyor. 2 kat fazla para ödersiniz

Elektrik kullanım ücretlerinin yükselmesinin ardından vatandaşlar tasarruf etmenin yollarını aramaya başladı. Elektrik faturasını anında 2 katına çıkaran yöntem paylaşılarak vatandaşların dikkat etmesi gerektiği ifade edildi.

Duyan sevinçten havaya uçtu! Ziraat Bankası 250 TL veriyor! Başvuran parasını anında alıyor!

Yeni yılla birlikte müşteri kaybetmek istemeyen bankalar peş peş kampanyalar duyuruyor. Maaşlara gelen zam sonrası harekete geçen Ziraat Bankası 250 TL vereceğini duyurdu. Başvuran herkesin parası anında hesabına yatırılacak. İşte detaylar...

Deprem sonrasında yapılması gerekenler nelerdir? Hayat üçgeni ne demek?

Deprem sonrasında yapılması gerekenler, Kahramanmaraş depreminden sonra en çok aranan konulardan biri oldu. İşte bu konuya dair detaylar!

Ünlü ekonomist altın ile ne yapılması gerektiğini açıkladı! Altının düşeceğini bilmişti!

Altın için yeni tahmin geldi. Altın konusundaki tahminleri ile tanınan Haluk Özdil, bombayı patlattı. Özdil altın ile yapılması gerektiğini açıkladı. İşte detaylar…

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31913 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre, Söz konusu yönetmelik 1 Ekim 2022 tarihinde yürürlüğe girecek.

CE Sertifikalı Kale Yangın Kapısı güvenliği arttırıyor!

Yangın kapıları gerek konutlarda gerekse iş yerlerinde olası bir yangın esnasında güvenli tahliye aşamasında önemli bir rol oynuyor. İşte detaylar...

Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılması Kararında Değişiklik!

6306 Sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar bugünkü 31855 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Yasaklı Taşınmazların Hazine Taşınmazları ile Değiştirilmesi Hakkında Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Tabiat Varlıkları, Doğal Sit Alanları ve Özel Çevre Koruma Bölgelerinde Kalan Yapı Yasaklı Taşınmazların Hazine Taşınmazları ile Değiştirilmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31824 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Sayı: 2021/14)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

yangın anında yapılması gerekenler Haberi

yangın anında yapılması gerekenler

Şenlikköy Mahallesi Gül Sokak'taki bir apartmanın altında bulunan otoparkta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri geldi. 


Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, binanın üst katlarında mahsur kalan birisi çocuk, 3 kişiyi kurtardı. Sağlık ekipleri dumandan etkilenen çocuk ve annesini ayakta tedavi ederken, cam patlaması sonrası kollarında küçük kesikler oluştuğu belirtilen bina görevlisi hastaneye kaldırıldı.


Otoparktaki araçlarda zaman zaman meydana gelen patlamalar sebebiyle yangına müdahale etmekte güçlük çeken itfaiye ekipleri, bir saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı.


Yangında, 3 otomobil kullanılamaz hale...