04 / 05 / 2024

yangına dayanıklı çelik kapı

yangına dayanıklı çelik kapı

Yaklaşık 30 yıldır mutfak, banyo ve kapı sektörüne yön veren Aslandağ Group, 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Türkiye’nin yangına 60 dakika dayanıklı tek çelik kapısı özellikleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

1940 yılında dar gelirli aileler için dayanıklı ucuz evler inşa edilmiş!

1940 yılında tahta, dayanıksız ve saz gibi yerlerde yaşayan aileler için ucuz ve dayanıklı evlerin yapılmasına karar verilmiş. 

1933 yılında şehir yolları daha dayanıklı yapılacak!

1933 yılında şehirlerde yapılan yolların kısa süre içinde bozulmasından dolayı belediye bundan sonra daha dayanıklı yol yapılmasına karar vermiş.

Türkiye'de 10 kişiden 4'ü oturduğu konutun depreme karşı dayanıklı olduğuna inanmıyor!

Yapılan son araştırmalara göre, Türkiye'de her 10 kişiden 4'ü oturduğu evin depreme karşı dayanıklılığına güvenmiyor. 

Arçelik CEO'sundan dayanıklı eşya piyasası için uyarı!

Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu, İngiliz Financial Times gazetesine verdiği söyleşide Avrupa dayanıklı eşya piyasası için 2024 yılının çok zor geçebileceği uyarısında bulundu. Bulgurlu, iç piyasada da büyük bir yavaşlama yaşanacağını kaydetti.

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor! İşte 1+1, 2+1, 3+1 çelik ev fiyat listesi...

Depreme dayanıklılığı ile bilinen çelik ev fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor. Peki, 1+1, 2+1, 3+1 çelik ev fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyat listesi...

Depreme dayanıklı bina nasıl tasarlanır? Depreme dayanıklı olması için ne yapılmalıdır?

En yıkıcı doğal afetlerden biri olan deprem, can ve mal kaybına neden oluyor. Bu nedenle günümüzde depreme dayanıklı bina uygulamaları da yaygınlaştı. Peki depreme dayanıklı binalar nasıl yapılır ve depreme dayanıklı olması için ne yapılmalıdır?

Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Betonarme konut fiyatlarının zamlanmasından sonra gündeme gelen çelik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra rekor talep alan çelik ev fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Çelik ev ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı?

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, çelik evler ne kadar, çelik ev kaç günde teslim edilir? İşte detaylar...

Bina dayanıklılık testinde talep patlaması! Bina başına fiyat 20 bin TL'den başlıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bina dayanıklılık testine talepte yüzde 100'ü aşan yükseliş yaşanırken, ayrıntılı rapor bir ayda çıkıyor ve bina başına maliyet 20 bin TL'den başlıyor. İşte ayrıntılar...

En ucuz çelik evler ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı? Çelik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çelik ev fiyatları ile ilgili bir araştırma yapan vatandaşlarımız için, ucuz çelik ev imalatı yapan firmaları araştırdık. Depreme dayanıklı, 40 ila 50 yıl arası değişen kullanım ömrüyle çelik yapılar herkes tarafından merak ediliyor. İşte, Prefabrik çelik yapılar 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

TOKİ yangından kurtulan yaşlı çiftin evini tamamladı!

Antalya Manavgat'ta meydana gelen yangında evlerini kaybeden yaşlı çift için TOKİ tarafından yangına dayanıklı ev inşa edildi. 

yangına dayanıklı çelik kapı Haberi

yangına dayanıklı çelik kapı

Yaklaşık 30 yıldır mutfak, banyo ve kapı sektörüne yön veren Aslandağ Group, 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Türkiye’nin yangına 60 dakika dayanıklı tek çelik kapısı, ses çıkarmayan manyetik kapı ve çekmecelerinde 50 kilogram ağırlık kaldıran mutfak çözümleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

Markalı konut ve kentsel dönüşüm projelerine sunduğu kapı, mutfak ve banyo çözümleriyle adından söz ettiren Aslandağ Group, 5 yıldır katıldığı 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı’nda, her sene olduğu gibi bu sene de inovatif ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Beylikdüzü Tüyap Kongre Merkezi’nde 10 Mayıs Salı günü kapılarını açan 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda 14. Hall, 231 numaralı stantta yer alan Aslandağ Group, kendi üretimi Artella ahşap kapı, İtalya’nın mutfak devi Pedini Mutfak ve...