29 / 04 / 2024

Yanık Yapı

Yanık Yapı

Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Sultan Yanık, Mahmut Yanık ve Mehmet Yanık tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz tarihinde kuruldu.

Vatandaşlık maaşı nedir? Bakan Derya Yanık açıkladı: Bakın nasıl bağlanıyor!

Son dönemlerde en çok merak edilen konulardan olan vatandaşlık maaşı nedir? Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan maaş ile ilgili açıklamalar Bakan Yanık tarafından yapıldı.

Bakan Derya yanık açıkladı! Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere çocukları için bu ay toplam 645 milyon 269 bin 922 lira Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin yapıldığı açıklandı.

Bakan Derya Yanık açıkladı: Aile Destek Programı kapsamında 4,4 milyar lira ödeme yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı mart ayı ödemelerinin başladığını belirterek, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere 4,4 milyar lira ödeme yapılacağını açıkladı.

Aile Bakanı Yanık’tan zamlı yardım müjdesi! 15 bin TL hesaplara yatacak! Tek tek açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yapılan ödemelere bu yıl itibariyle zam geldi. İhtiyaç sahiplerine destek için ödenen sosyal yardımların güncel miktarları sorgulanıyor. Öte yandan, Bakan Derya Yanık, ödemelerin güncel zamlı şekilde hesaplara yatacağının duyurdu. İşte, aile destek ödemesi için

Bakan Derya Yanık açıkladı! Notlarını gösterene 13.604 TL destek verilecek!

Başarılı öğrencilerimize teşvik ödemeleri yapılacak! Başarı Teşvik Programı kapsamında, 5, 6, 7, 8. sınıf ile lise ve üniversite öğrencilerine ödemeler yapılacak. Bakan Derya Yanık, program hakkında detaylı bilgi vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasını destekledi.

Bakan Yanık'tan son dakika müjdesi! Öğrenciler için 750 TL'ye varan destek resmen başladı! Hemen başvurun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım alan ailelerin farklı ilde ilköğrenim, ortaöğrenim ve yükseköğrenim eğitimi gören çocuklarına yapılacak destek ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

Yanıklar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yanıklar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Şenol Yanık tarafından kuruldu.

Emekli ve çalışanlara müjdeli haber! Bakan Derya Yanık açıkladı! 7. 200 TL verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi aileler için başlatılan Aile Destek Programı'na çalışanlar ve emeklilerin de başvuru yapabileceğini duyurdu. Program kapsamında yıllık olarak 7. 200 TL’ye kadar ödeme yapılacak. İşte detaylar…

Bakan Yanık müjdeyi verdi! Başvurular e-Devlet'ten yapılacak. 7200 lira verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, canlı yayında milyonlarca haneyi ilgilendiren yardım paketini açıkladı. Paket ile ailelere yıllık yaklaşık 7500 TL verilebilecek. İşte detaylar…

Bakan Derya Yanık açıkladı: Destek ödemeleri artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, engelli ve yaşlı aylıkları, evde bakım yardımı ve çocuklar için yapılan SED ödemelerinin, uygulanan yükselişle hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını belirtti. 

Bakan Derya yanık açıkladı: Destek ödemeleri bugün başlıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, aralık ayında 4 nakdi sosyal destek programı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaklaşık 106 milyon TL ödeme yapılacağını bildirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık müjdeyi verdi! Ödemeler yapılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık; "Bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlar ve aileleri için toplam 963 milyon 172 bin TL 'Evde Bakım Yardımı' ödemelerini hesaplara yatırıyoruz" dedi.

Bakan Yanık açıkladı! Ödemeler bayram öncesinde yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık bakıma muhtaç engelli vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla yapılan evde bakım yardım ödemelerinin Kurban Bayramı öncesinde yapılacağını duyurdu.

Yanık Yapı Haberi

Yanık Yapı

Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Sultan Yanık, Mahmut Yanık ve Mehmet Yanık tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunlarısatmak, kiraya vermek. Şirket uzun, orta veya kısa vadeli istikrazlarda bulunur kredi alma anlaşmaları yapar, şirketin alacaklarından dolayı başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerine rehin ve ipotek tesis eder. Gerektiğinde bu rehin ve ipotekleri kaldırır. ve anasözleşmesinde yazılı...