21 / 05 / 2024

Yanıkköy Meydanının altyapı çalışmaları tamamlandı mı

Yanıkköy Meydanının altyapı çalışmaları tamamlandı mı

Yanıkköy MeydYanıkköy Meydanı’nnı’ndaki çalışmaların ardından diğer sokaklardaki genişletme çalışmaları ve sokak sınırlarına bordür taşı düzenlemesini bitiren Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu sokakları da bordür taşıyla örüyor.

Eminönü Meydanı'nın inşaatı için Romanya'dan asfalt getirilmiş!

1940 yılında Eminönü Meydanı'nın inşaatı yavaş ilerlediğinde şikayet edilmiş. Belediye tarafından yapılan tetkikler sonrasında hava durumu değelendirilmiş ve ona göre karar verilmiş.

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

ADERAN GLOBAL tarafından Antalya Korkuteli'de hayata geçirilen ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Arasta projesinin teslimleri yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

2023 yılının ilk çeyreğinde hangi fonlar kazandırdı? Altın ve hisse fonları ne kadar getiri sağladı?

Bu yılın ilk çeyreğinde ABD ve Avrupa ekonomisinden gelen haber akışlarının yanı sıra küresel merkez bankalarının faiz artırımları ve bankacılık krizine ilişkin endişeler fon dünyasını da etkiledi. Yatırımcılar fon seçiminde yurt dışı faktörlerin yanı sıra seçim öncesi gelişmeleri de dikkate alıyor.

Tarihi fişekhane binası Büyükyalı'nın yeni merkezi oldu!

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanı bulunuyor.

Fatsa Meydanı'nın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'nın inşaatına başladı.

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.

Türkiye yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ediyor!

Gaziosmanpaşa'daki Küçükköy Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ettiğini söyledi..

Balıkesir Sarıkız Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sarıkız Meydanı'nın inşaatını tamamlıyor.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

Essenora Konutları Küçükköy ödeme şekli!

Essenora Konutları Küçükköy ödeme şekli kapsamında projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede konutların yanı sıra 12 adet ticari alana da yer veriliyor...

Yanıkköy Meydanının altyapı çalışmaları tamamlandı mı Haberi

Yanıkköy Meydanının altyapı çalışmaları tamamlandı mı


Kısa bir süre önce Yanıkköy Meydanı’nda altyapı çalışmalarını tamamlayan Sapanca Belediyesi, Yanıkköy Meydanı’nı tamamen parke taşlarıyla örerek, meydanın çehresine güzel bir görünüm kazandırdı.


Genişletme çalışmaları

Yanıkköy Meydanı’ndaki çalışmaların ardından diğer sokaklardaki genişletme çalışmaları ve sokak sınırlarına bordür taşı düzenlemesini bitiren Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu sokakları da bordür taşıyla örüyor.

‘Söz verdiğimiz gibi’

Yanıkköy’de yapılan çalışmaların bir an önce tamamlanmasını titizlikle takip eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “İlçemizin batı girişinde yer alan bir yerleşim birimi olan Yanıkköy’de söz verdiğimiz gibi kapsamlı çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

Değer katacak

Başkan Yılmazer: “Doğal dokusu ile zengin bir görünüm sunan Yanıkköy’e, yaptığımız çalışmalarla bir değer katacağımız inancındayım. Nitekim burada yaptığımız çalışmalarla mahallemize çok şık bir görünüm kazandırmaya başladık ve bu çabalarımız devam edecek. Yanıkköy’...